Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı akşamlar
Oyy keşke mümkün olsaHamilelere ozel kurye istiyoruz kadinlar kulubunden boyle olmuyor ama
Meisten göremiyorum, memişler gözümü kör etti aşık oldum onlaraBonus senjn etiketine bakmıyor benim özel msj ima nerden bulduk biz nana yi ya yada memiktolar burna baski mi yapti acaba
Ne güzel keşke benimkiler de öyle olsa güle güle kullan gozuünü kapatmadanMeisten göremiyorum, memişler gözümü kör etti aşık oldum onlara
Miniğim üstten yeri bir iyileşmiş sanki kahve rengi olan kısmı hiç çıkarılmamış gibi, aşk yaşıyorum resmen
Aşk olsun unuttun mu memislerimiHaa onlar vardı dimi tamam yaa çom şey etmeyelim hacimden naptığını bilmiyodur o
Hadi inşAllah benimkilerin gözü topraktan kalktı darısı başınaNe güzel keşke benimkiler de öyle olsa güle güle kullan gozuünü kapatmadan
Benimki meydan okuyamıyor artık tamam diyor yer çekimi var eyvallahHadi inşAllah benimkilerin gözü topraktan kalktı darısı başına
Bugün medikal sütyeni çıkardım, benimki yer çekimine inat hava çekimi gibi oh ohhh yukardaBenimki meydan okuyamıyor artık tamam diyor yer çekimi var eyvallah
Aşk olsun unuttun mu memislerimi
Yok ya beceremiyor kimse görmesin diye en son yapıyorMinik assolisler sonda çıkarmış doğrumu
Havalara bak diyordur da sanaBugün medikal sütyeni çıkardım, benimki yer çekimine inat hava çekimi gibi oh ohhh yukarda
Son dakika golü oluyor ama mimikte az değilYok ya beceremiyor kimse görmesin diye en son yapıyor
Estağfurullah onu bizim semtte şöyle derler "Sona kalan a kalır "Minik assolisler sonda çıkarmış doğrumu
Benimki hep sondq kimse oy vermiyorSon dakika golü oluyor ama mimikte az değil
Öyle diyon ama 2. de iyi oy aldın ben senden alttaydımBenimki hep sondq kimse oy vermiyor
Ekmekten geldi 3-5 bizedeÖyle diyon ama 2. de iyi oy aldın ben senden alttaydım
Sana estağfurullah canım tariflerin hep çok güzel oluyor ama işte herkes istediğine oy veriyor ya bu sefer çok iddalı ama merakla bekliyorumEstağfurullah onu bizim semtte şöyle derler "Sona kalan a kalır "