Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım
Oyy keşke mümkün olsaHamilelere ozel kurye istiyoruz kadinlar kulubunden boyle olmuyor ama![]()
Meisten göremiyorum, memişler gözümü kör etti aşık oldum onlaraBonus senjn etiketine bakmıyor benim özel msj ima nerden bulduk biz nana yi ya
yada memiktolar burna baski mi yapti acaba
![]()
Ne güzel keşke benimkiler de öyle olsaMeisten göremiyorum, memişler gözümü kör etti aşık oldum onlara
Miniğim üstten yeri bir iyileşmiş sanki kahve rengi olan kısmı hiç çıkarılmamış gibi, aşk yaşıyorum resmen![]()
Aşk olsun unuttun mu memislerimiHaa onlar vardı dimitamam yaa çom şey etmeyelim hacimden naptığını bilmiyodur o
Hadi inşAllahNe güzel keşke benimkiler de öyle olsagüle güle kullan gozuünü kapatmadan
![]()
Benimki meydan okuyamıyor artık tamam diyor yer çekimi var eyvallahHadi inşAllahbenimkilerin gözü topraktan kalktı darısı başına
![]()
Bugün medikal sütyeni çıkardım, benimki yer çekimine inat hava çekimi gibi oh ohhh yukardaBenimki meydan okuyamıyor artık tamam diyor yer çekimi var eyvallah![]()
Yok ya beceremiyor kimse görmesin diye en son yapıyorMinik assolisler sonda çıkarmış doğrumu![]()
Havalara bak diyordur da sanaBugün medikal sütyeni çıkardım, benimki yer çekimine inat hava çekimi gibi oh ohhh yukarda![]()
![]()
Son dakika golü oluyor ama mimikte az değilYok ya beceremiyor kimse görmesin diye en son yapıyor![]()
Estağfurullah onu bizim semtte şöyle derler "Sona kalanMinik assolisler sonda çıkarmış doğrumu![]()
Benimki hep sondq kimse oy vermiyorSon dakika golü oluyor ama mimikte az değil![]()
Öyle diyon ama 2. de iyi oy aldın ben senden alttaydımBenimki hep sondq kimse oy vermiyor![]()
Ekmekten geldi 3-5 bizedeÖyle diyon ama 2. de iyi oy aldın ben senden alttaydım![]()
Sana estağfurullah canımEstağfurullah onu bizim semtte şöyle derler "Sona kalana kalır "