• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
ama burda şöyle bir ayrıntı var.tarif alan kişi gelenleri takip edemeyebilir.google cocostar yazınca direk zıpzıpın sunumları çıkıyor.orjinali öyle zaten.cumartesi tarifi almıştır,sayfaya bakmadan kafasında tasarlayıp bitirmiştir.senin sunumun bisküvi pastasına yeni bir dokunuş olmuş .tahmin bile edemezdi böyle sunacağını.
bence ikisi de kendi kulvarında güzel :)
Teşekkürler abla.
Bebişim kimin ne aldigini bilmiyoruz ki zaten nerden bilsin kiz bende çoğu açılan konuyu görmüyorum bazen. 🤷🏼‍♀️
D Dediyy senin hem içerik farklı hem süsleme malzemeleri sen neyi benzettin ki o kadar ben anliyamadim 🤔payda etmişsin sende pastayı sadece ortak nokta ben onu bulabildim .
O payda edip her bir paydayı farklı süsleme aynı, ortak nokta burası.

Bebişim kimin ne aldigini bilmiyoruz ki zaten nerden bilsin kiz bende çoğu açılan konuyu görmüyorum bazen. 🤷🏼‍♀️
D Dediyy senin hem içerik farklı hem süsleme malzemeleri sen neyi benzettin ki o kadar ben anliyamadim 🤔payda etmişsin sende pastayı sadece ortak nokta ben onu bulabildim .
bebişim dedi bana dedi önce bunu bir okuyun :KK45:
önce dediyy açmış ya konuyu ondan şeyettim :)
ben geçen kategori minikin sütlacını oy verdikten sonra gördüm :D
tarifi alınca kafamda tasarlarım kim ne yapmış diye bakmam bi daha :)

Teşekkürler abla.

Ama cocostar böyle süslenir veya böyle dilimlenir:)Google görsellere bak görürsün:)

Sanırım üçgen süslemesini benzetmiş ama bencede ikisi çok farklı

Benzemesi ayrı kopyala yapıştır yapmış diye suçlamak apayrı.
Helede Zipzip- Zipzip- gibi birine hoş bir yakıştırma değildi.

Uzamasın daha fazla ama demeden edemedim senin mesajın vesile olmuş oldu.

Benzemesi ayrı kopyala yapıştır yapmış diye suçlamak apayrı.
Helede Zipzip- Zipzip- gibi birine hoş bir yakıştırma değildi.

Uzamasın daha fazla ama demeden edemedim senin mesajın vesile olmuş oldu.
Aynen itham hoş olmadı:(

Ama cocostar böyle süslenir veya böyle dilimlenir:)Google görsellere bak görürsün:)
Genelde düz görünümü var görsellerde, bu pastayı biliyorum. Her neyse süsleme kişiye kalmış burda zaten de dediğim gibi daha önce yapan kişinin birebir aynısını yapmak kopyala yapıştır gibi olmuş. Süslemede özgün takılıyoruz ya pekala biraz daha değişik süslenebilirdi.

ama burda şöyle bir ayrıntı var.tarif alan kişi gelenleri takip edemeyebilir.google cocostar yazınca direk zıpzıpın sunumları çıkıyor.orjinali öyle zaten.cumartesi tarifi almıştır,sayfaya bakmadan kafasında tasarlayıp bitirmiştir.senin sunumun bisküvi pastasına yeni bir dokunuş olmuş .tahmin bile edemezdi böyle sunacağını.
bence ikisi de kendi kulvarında güzel :)
O süs bu süs boş verin, ilk hafta ganajli pasta adı altında cocostar pasta gitti, kim yapmıştı unuttum bak yine sinirlendim :sinirli: Zipzip- Zipzip- aferin kız güzel yapmışsın tarifi bende bu tarz yapacaktım kesin senin ahin tuttu o zaman kıskandın beni :sopa:

Teşekkürler abla.

Ama bak bende kaç hafta önce aynı tarz süsleme yapmisim.yani cocostar dilimleniyor zaten genelde .Senin tarifin de güzel ikisi aynı değil bence gereksiz takilmisin canım.

Eklentiler

• Screenshot_20200919-000051.png
    Screenshot_20200919-000051.png
    706,5 KB · Görüntüleme: 18
Genelde düz görünümü var görsellerde, bu pastayı biliyorum. Her neyse süsleme kişiye kalmış burda zaten de dediğim gibi daha önce yapan kişinin birebir aynısını yapmak kopyala yapıştır gibi olmuş. Süslemede özgün takılıyoruz ya pekala biraz daha değişik süslenebilirdi.
Tamam...

Back