• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Benzemesi ayrı kopyala yapıştır yapmış diye suçlamak apayrı.
Helede @Zipzip- gibi birine hoş bir yakıştırma değildi.

Uzamasın daha fazla ama demeden edemedim senin mesajın vesile olmuş oldu.
Aynen itham hoş olmadı:KK43:
Ben kimseyi itham etmedim yalnız, ilk önce yapan kişinin birebir aynı süslemesi olunca kopyala yapıştır gibi oluyor dedim.

Ama bak bende kaç hafta önce aynı tarz süsleme yapmisim.yani cocostar dilimleniyor zaten genelde .Senin tarifin de güzel ikisi aynı değil bence gereksiz takilmisin canım.
Ben takılmadım öylesine bi yazdım da herkes ordan yürüdü. Yazana da cevap verince uzadı da uzadı.

Ben takılmadım öylesine bi yazdım da herkes ordan yürüdü. Yazana da cevap verince uzadı da uzadı.
Haklısın biz uzattık.....Beğenmedim emojisini uzattık diye verdin zaten:)

Haklısın biz uzattım.....Beğenmedim emojisini uzattık diye verdin zaten:)
Süsleme tarzı aynı dedim abla ben yanlış bir şey demedim, sen alakası yok dedin ben o yüzden beğenmedime bastım. Sen uzattın demedim herkes bir şey yazdı konuşuldu o yüzden uzadı dedim, burda trip atacak bir durum mu var şimdi.

Süsleme tarzı aynı dedim abla ben yanlış bir şey demedim, sen alakası yok dedin ben o yüzden beğenmedime bastım. Sen uzattın demedim herkes bir şey yazdı konuşuldu o yüzden uzadı dedim, burda trip atacak bir durum mu var şimdi.
Yok haklısın....

Back