- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.172
- 698
Şöyle enişteye bugün işimiz var deBahçeye gideceğiz:)Çektiği kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle enişteye bugün işimiz var deBahçeye gideceğiz:)Çektiği kadar
Evet yanmıştıHatırlıyor musun yanardağ kurabiyeyi yakmistim ilk denemede
Ne etiketi
Olmaz plan yaptık annemlerle gideceğiz:)Bizim gelin iyileşti beraber gideceğiz:)İlk defa dışarı çıkacak:)Şöyle enişteye bugün işimiz var de
Dibi tutmuş dedinde nevros aklıma kazandibim geldi, mama oldu ya yakayım derken yanmadı nasıl becerdiysem, ablam beceriksiz diye dalga geçti, nasıl o hale geldi bilmiyorumDibi tutmuş sanki yanık kokuyor
Hep labne yüzündenDibi tutmuş dedinde nevros aklıma kazandibim geldi, mama oldu ya yakayım derken yanmadı nasıl becerdiysem, ablam beceriksiz diye dalga geçti, nasıl o hale geldi bilmiyorum
Maşallah abla iyi hadi kimseye bulaşmadan iyileşti dimiOlmaz plan yaptık annemlerle gideceğiz:)Bizim gelin iyileşti beraber gideceğiz:)İlk defa dışarı çıkacak:)
Tarifler birebir aynı demiyorum ama süsleme tarzı birebir aynı. Yani ben aynı şekli yapmışsam benden sonra yapan biraz da olsa değişik yapabilirdi diye düşünüyorum, en azından ben böyle yapardım. Böyle kopyala yapıştır tarzı olmuş. Teşekkürler güzel düşüncelerin için.Senin tarifini süslemeni çok beğenmiştim ben orayada yazdım zaten ne güzel yapmışsın diye.
Diğer tarifle aynı değil biri kek biri bisküvi. Süsleme şeklinde benzerlik bi çok kişide olabilir ve oluyor zaten.
İkinizinde eline sağlık.
Oyyy bonusum çok sevindim, çok lezzetli olmuştu umarım sende begenmissindir
Yok canım bulaşmadı:)Odadan hiç çıkmadı:)Odasında banyo-wc var:)Balkon,tv olunca :)Rahat rahat kaldı:)Maşallah abla iyi hadi kimseye bulaşmadan iyileşti dimi
Evet evet kesin o yüzden benlen alakası yokHep labne yüzünden
Kesim ve dizim aynı olabilir ama üzerindekiler ve pasta görünümü hiç benzemiyor inan kimse farketmez bile:)Tarifler birebir aynı demiyorum ama süsleme tarzı birebir aynı. Yani ben aynı şekli yapmışsam benden sonra yapan biraz da olsa değişik yapabilirdi diye düşünüyorum, en azından ben böyle yapardım. Böyle kopyala yapıştır tarzı olmuş. Teşekkürler güzel düşüncelerin için.
İllaki denk gelir benzer de olsa sonuçta kaç tane pasta var hangi yarışmada bilmiyorim domatesten 4 kişide aynı gül vardı biraz zorluyor tatli olunca atıyorum meyveli olunca o zaman kimsenin meyve koymamasi lazim süsleme için dahi olsaTarifler birebir aynı demiyorum ama süsleme tarzı birebir aynı. Yani ben aynı şekli yapmışsam benden sonra yapan biraz da olsa değişik yapabilirdi diye düşünüyorum, en azından ben böyle yapardım. Böyle kopyala yapıştır tarzı olmuş. Teşekkürler güzel düşüncelerin için.
Bonus senjn etiketine bakmıyor benim özel msj ima nerden bulduk biz nana yi ya yada memiktolar burna baski mi yapti acaba
Tabi nasıl unutursun ben kendimi aynada baktığımda hep nana geliyor aklımaHaa onlar vardı dimi tamam yaa çom şey etmeyelim hacimden naptığını bilmiyodur o
Süsleme malzemeleri tabiki aynı olabilir, çilek herkes kullanabilir ya da çikolata her neyse ama süsleme en azından değişik yapılmalı, birebir aynısını yapmak pek mantıklı değil.İllaki denk gelir benzer de olsa sonuçta kaç tane pasta var hangi yarışmada bilmiyorim domatesten 4 kişide aynı gül vardı biraz zorluyor tatli olunca atıyorum meyveli olunca o zaman kimsenin meyve koymamasi lazim süsleme için dahi olsa
Bu mümkün mu ? Hayır bir çok pasta bin tatlının süslemesi de çilek var o zaman bu çilekli pastaya haksızlık olur diyemeyiz ki