• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Hatırlıyor musun yanardağ kurabiyeyi yakmistim ilk denemede 🤓🤷🏼‍♀️
Evet yanmıştı:rolleyes:
Bir arkadaşta şuraya bir yanardağ pasta yapmadı ya :110:Ya bana bir kelime söyle sana labneli tarif bulayım öyle kafayı yedim:70:

Dibi tutmuş dedinde nevros aklıma kazandibim geldi, mama oldu ya yakayım derken yanmadı nasıl becerdiysem, ablam beceriksiz diye dalga geçti, nasıl o hale geldi bilmiyorum :deli:
Hep labne yüzünden:KK70:

Olmaz plan yaptık annemlerle gideceğiz:)Bizim gelin iyileşti beraber gideceğiz:)İlk defa dışarı çıkacak:)
Maşallah abla iyi hadi kimseye bulaşmadan iyileşti dimi o.O

Senin tarifini süslemeni çok beğenmiştim ben orayada yazdım zaten ne güzel yapmışsın diye.

Diğer tarifle aynı değil biri kek biri bisküvi. Süsleme şeklinde benzerlik bi çok kişide olabilir ve oluyor zaten.

İkinizinde eline sağlık.
Tarifler birebir aynı demiyorum ama süsleme tarzı birebir aynı. Yani ben aynı şekli yapmışsam benden sonra yapan biraz da olsa değişik yapabilirdi diye düşünüyorum, en azından ben böyle yapardım. Böyle kopyala yapıştır tarzı olmuş. Teşekkürler güzel düşüncelerin için.

Tarifler birebir aynı demiyorum ama süsleme tarzı birebir aynı. Yani ben aynı şekli yapmışsam benden sonra yapan biraz da olsa değişik yapabilirdi diye düşünüyorum, en azından ben böyle yapardım. Böyle kopyala yapıştır tarzı olmuş. Teşekkürler güzel düşüncelerin için.
Kesim ve dizim aynı olabilir ama üzerindekiler ve pasta görünümü hiç benzemiyor inan kimse farketmez bile:)
O sebeple rahat ol:)Pasta bu benzeyecek:)

İllaki denk gelir benzer de olsa sonuçta kaç tane pasta var hangi yarışmada bilmiyorim domatesten 4 kişide aynı gül vardı 😂 biraz zorluyor tatli olunca atıyorum meyveli olunca o zaman kimsenin meyve koymamasi lazim süsleme için dahi olsa

Bu mümkün mu ? Hayır bir çok pasta bin tatlının süslemesi de çilek var o zaman bu çilekli pastaya haksızlık olur diyemeyiz ki 🤷🏼‍♀️

Son düzenleme:
Haa onlar vardı dimi :KK70: tamam yaa çom şey etmeyelim hacimden naptığını bilmiyodur o
Tabi nasıl unutursun ben kendimi aynada baktığımda hep nana geliyor aklıma 🤷🏼‍♀️😂

İllaki denk gelir benzer de olsa sonuçta kaç tane pasta var hangi yarışmada bilmiyorim domatesten 4 kişide aynı gül vardı 😂 biraz zorluyor tatli olunca atıyorum meyveli olunca o zaman kimsenin meyve koymamasi lazim süsleme için dahi olsa

Bu mümkün mu ? Hayır bir çok pasta bin tatlının süslemesi de çilek var o zaman bu çilekli pastaya haksızlık olur diyemeyiz ki 🤷🏼‍♀️
Süsleme malzemeleri tabiki aynı olabilir, çilek herkes kullanabilir ya da çikolata her neyse ama süsleme en azından değişik yapılmalı, birebir aynısını yapmak pek mantıklı değil.

Back