- 8 Haziran 2013
- 57.074
- 151.588
- 898
Elin işte, gözün hep oynaştaGazozu sen ikram edersen bana ne yapacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elin işte, gözün hep oynaştaGazozu sen ikram edersen bana ne yapacaksın
HanimKelesimiGetir keles abla ile bi konusalim hukmu veririz
Nickin kadar yaratici bir fikir bekliyorum Evva sende gülüp durma fikir verHahahahaha iyi bir işkence yöntemi bulmam lazım
Neye vereyim yaratıcı fikrimiNickin kadar yaratici bir fikir bekliyorum Evva sende gülüp durma fikir ver
Tabi gazozcuya napalim onu deNeye vereyim yaratıcı fikrimi
Nickin kadar yaratici bir fikir bekliyorum Evva sende gülüp durma fikir ver
Kendi silahıyla vuralımTabi gazozcuya napalim onu de
Kendi silahıyla vuralım
Yada küvette süt banyosu yaparken neremi neremi şarkısı söyleyip video cekip atsin3 seçenek var.
ya gazoz sevdasından vazgeçip tacizden kurtaracaz kendimizi
ya kendini gösterecek burada bizlere
yada banu alkan misali parmak uçlarında havuz başında yürürken foto çektirip bize gösterecek
artık seçim kendinin hangisi işine gelirse sjksjksjksjk
Bacı karınca büyük olur biraz tencereye falan sığmaz sen vazgec en iyisiDoğru ya alev var işin içinde tabiki Elalis yapacaktır ne yapayım bi şey kalmadı karınca mı doldurayım ne yapayım
Yada küvette süt banyosu yaparken neremi neremi şarkısı söyleyip video cekip atsin
İlla bi şey doldurcam kuzudan ejderhaya her şeyi denedim hep alınmış tarifler ne doldursam bilemedim bi akıl verinBacı karınca büyük olur biraz tencereye falan sığmaz sen vazgec en iyisi
O zaman konuya uygun gazoz banyosu yapsinSüt pahalıya patlar
En basiti dolma doldurİlla bi şey doldurcam kuzudan ejderhaya her şeyi denedim hep alınmış tarifler ne doldursam bilemedim bi akıl verin
O zaman konuya uygun gazoz banyosu yapsin
İlla bi şey doldurcam kuzudan ejderhaya her şeyi denedim hep alınmış tarifler ne doldursam bilemedim bi akıl verin
Hazır pınar olmuşkenSponsor buldukmu tamam olur sjskjksjksjk
Zürafaİlla bi şey doldurcam kuzudan ejderhaya her şeyi denedim hep alınmış tarifler ne doldursam bilemedim bi akıl verin