- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
Bencede :) şiveydiz de yapabilirsinYa ben labne ile mantı çorbası yaptım.Onuda Antep'te öğrenmiştim.Yuvalama gibi yuvalama yok mantı var.Çok güzel oldu.Yani yoğurtlu tüm çorbalara yakışır:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede :) şiveydiz de yapabilirsinYa ben labne ile mantı çorbası yaptım.Onuda Antep'te öğrenmiştim.Yuvalama gibi yuvalama yok mantı var.Çok güzel oldu.Yani yoğurtlu tüm çorbalara yakışır:)
Aynen oda olurBen bu ay katılmayı düşünmüyorum ama sonraki aylarda olabilir.Bencede :) şiveydiz de yapabilirsin
Olur ablam
Ablam süt,yoğurt,krema kullanılan her şeye uyuyorSen olur diyorsan olur nevoşum,ben hiç denemedim bunu ama denemekte fayda var yani
Ablam süt,yoğurt,krema kullanılan her şeye uyuyor
Bence iyi olur:)Tavukta deneyim ben bir gün bakayım nasıl olacak
Bence iyi olur:)
tamamAynen oda olurBen bu ay katılmayı düşünmüyorum ama sonraki aylarda olabilir.
Bu ay 5 oy bile alsam oyları bölmek istemiyorum.Tatlıda iddiam yok tuzluda yaparım ama yeniler ,hiç almayanlar alsın istiyorum.
İki gündür kredi kartının peşinde dolaniyorim kitap bahanesine bugün eve bıraktı yazik adama ya
Sonra nereye kaçayımDibine kadar yok et o kartın
Sonra nereye kaçayım
Bizde gelek mi gazozlar benden bu sefermangal yakacagım bugun acaba denesem mi
Tamam olurKeleşli baştan çıkardı dersin
Tamam olur
ejderhadan ateş mi çıkartılacak,geliyorum hemen kibrit bulayımOnu Elalis yapacak
Gazozu sen ikram edersen bana ne yapacaksınBizde gelek mi gazozlar benden bu sefer
HanimKelesimiGetir keles abla ile bi konusalim hukmu veririzGazozu sen ikram edersen bana ne yapacaksın
Amin canım. Hepimiz iyi olalım, iyi sağlıklı günler görelim inşallahAllah daha iyi etsin inşallah