- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.101
- 1.423
- 60
Hazır pınar olmuşken
Şöle bol labneli flan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazır pınar olmuşken
Yok fil doldursun fili direk labne fabrilasinda doldursunlar hortumundan labne sıkar etrafaZürafa
Ben söyledim ablaya yok çok iddalıymışta yaparsan kimse 1 tane oy alamazmışta zar zor caydırdı beni hadi yine iyisinizİlla bi şey doldurcam kuzudan ejderhaya her şeyi denedim hep alınmış tarifler ne doldursam bilemedim bi akıl verin
Labne labne olalı böyle zulüm görmediŞöle bol labneli flan
Labne labne olalı böyle zulüm görmedi
O kaçmazsa ben kaçıcamKaçacak artık yeminlen
O kaçmazsa ben kaçıcam
Hmm olabilir bak atraksiyona gerek yok temiz temiz dolma dolduram benEn basiti dolma doldur
4.hafta tuzlular imiş konuBu sefer ki menü ney ki.
Bencede. Bazen çözüm en yakınımızdadırHmm olabilir bak atraksiyona gerek yok temiz temiz dolma dolduram ben
Bakayım bulabilirsemZürafa
4.hafta tuzlular imiş konu
Çok üzüldüm tüh hayırlısı bu imiş boşver bıldırcın doldurmayıverBen söyledim ablaya yok çok iddalıymışta yaparsan kimse 1 tane oy alamazmışta zar zor caydırdı beni hadi yine iyisiniz
Yok burdayımYok kaçma gel buraya
4.hafta tuzlular imiş konu
İste güzel tarif bulmak zor yani ne yapsam bilemedim kuzu çevirecektim Nevreste nin bahçesinde izin vermiyorBuda iyiymiş süper ..
Çok üzme kendini yıpratmaÇok üzüldüm tüh hayırlısı bu imiş boşver bıldırcın doldurmayıver
Ay yok bakayım hemenYoutube'da tuzlu labne tarifleri var baktınmı oraya .
İste güzel tarif bulmak zor yani ne yapsam bilemedim kuzu çevirecektim Nevreste nin bahçesinde izin vermiyor
Ay yok bakayım hemen