- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
Labne deme artıkLabnede yeni şeyler deneyelim diyorumMesela labne ile soslanmış mangalda kanatYoğurt koymuyormuyuz niye labne olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Labne deme artıkLabnede yeni şeyler deneyelim diyorumMesela labne ile soslanmış mangalda kanatYoğurt koymuyormuyuz niye labne olmasın
Vaz geçPiki madem ben de ördek dolduram napam
Söyle Ama bak kuzu,ördek,ejderha olmasın onları verdimBen söylüyeyim mi tarifimi
Sıcakta isteyene veriyorum gazozuYa sen nerelere gidip gazoz dağıtıyorsun
Ben sana tarif buldum hic yabanci olmadigin bi tarifLabnede yeni şeyler deneyelim diyorumMesela labne ile soslanmış mangalda kanatYoğurt koymuyormuyuz niye labne olmasın
Ne diyeyimPınar desem uyar mıLabne deme artık
Aman ddoldurmalı çevirmeli istemiyorumSöyle Ama bak kuzu,ördek,ejderha olmasın onları verdim
Belli her yer gazoz olmuşSıcakta isteyene veriyorum gazozu
Ne zamana kadar sürecekNe diyeyimPınar desem uyar mı
NeymişAntepliyiz ateşi yakar pişiririzBen sana tarif buldum hic yabanci olmadigin bi tarif
1 hafta kaldı:)Ne zamana kadar sürecek
Ne kadar harcadın diye bir topik var bende gaZoz aldım dedimBelli her yer gazoz olmuş
YuvalamaNeymişAntepliyiz ateşi yakar pişiririz
GördümNe kadar harcadın diye bir topik var bende gaZoz aldım dedim
Onu yaptık yaRamazanda Canfeb yaptıYuvalama
Labneye uyar yani o açıdanOnu yaptık yaRamazanda Canfeb yaptı
1 tane yuvalama 1.liğim var 2.ye yapmam
Labnede yeni şeyler deneyelim diyorumMesela labne ile soslanmış mangalda kanatYoğurt koymuyormuyuz niye labne olmasın
Ya ben labne ile mantı çorbası yaptım.Onuda Antep'te öğrenmiştim.Yuvalama gibi yuvalama yok mantı var.Çok güzel oldu.Yani yoğurtlu tüm çorbalara yakışır:)Labneye uyar yani o açıdan
Olur ablamKanatta labne olurmu acaba sonuçta peynirimsi yani
Selamın hello gazozcu bağannnn