- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.710
- 498
- 32
Bakalım ne bulacağız artık inşallah güzel tarifler denk gelirÇok üzme kendini yıpratma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım ne bulacağız artık inşallah güzel tarifler denk gelirÇok üzme kendini yıpratma
TamamŞimdi bakıyomda neler varneler koş acele et kapılmadan
Aynen canım nasip artıkBakalım ne bulacağız artık inşallah güzel tarifler denk gelir
Bana kıyacakmısınHahahahaha iyi bir işkence yöntemi bulmam lazım
Bahçeye mi kuzuya mi ?İste güzel tarif bulmak zor yani ne yapsam bilemedim kuzu çevirecektim Nevreste nin bahçesinde izin vermiyor
Yeni gelen güncelleme ile açtığımız konu onaylanana kadar gözükmüyor dimiNevreste tarifimi ekledim ama kilitli olsada göremiyorum
Hiç pas vermiyorsunBana kıyacakmısın
Bana kıyacakmısın
Bilmiyorum ki miniğim, ben öncekini kilitlide olsa görüyordum. Bu yok, eklendi mi eklenmedi mi emin olamıyorumYeni gelen güncelleme ile açtığımız konu onaylanana kadar gözükmüyor dimi
Yaptım yaptım gelmiştir inşAllahBende bugün tarif yok mu diye bakınıyordum, neyse ki geliyormuş bi tane
Bilmiyorum ki miniğim, ben öncekini kilitlide olsa görüyordum. Bu yok, eklendi mi eklenmedi mi emin olamıyorum
Artık gözükmüyor konu onaylanana kadar.Önceden kilitlide olsa gözüküyordu..
Baktımda bende göremedim konuyu.
Nevrosu bekleyeyim, ona göre tekrar ekleyeyim o zamanÖnceden kilitlide olsa gözüküyordu..
Baktımda bende göremedim konuyu.
Artık gözükmüyor konu onaylanana kadar.
Nevrosu bekleyeyim, ona göre tekrar ekleyeyim o zaman