- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.254
- 698
Arada yapıyoruz bahçede bu caydanlikla bir baska güzel oluyorAy çok severim miniiiiiik çok özledim bu çayın tadını ☹
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada yapıyoruz bahçede bu caydanlikla bir baska güzel oluyorAy çok severim miniiiiiik çok özledim bu çayın tadını ☹
Afiyet olsun ,ben de kactimBen kaçtım komşum kahveye çağırdı görüşürüz
Of bilmezmiyim tadına doyum olmazArada yapıyoruz bahçede bu caydanlikla bir baska güzel oluyor
Merhaba canım bugün nasılsınMeraba
Ayyy çok güzel fikirKuzuyu kesmeden Pınar Labne en büyük falan dedirt
İyi bugün daha iyiyim dün bahcedeydik bütün gün iyi geldi çok sağolMerhaba canım bugün nasılsın
Allah iyilik versin bazen esiyor ama geçiyorİyi bugün daha iyiyim dün bahcedeydik bütün gün iyi geldi çok sağol
Aynen öyle birde uzun zamandır beklediğim bişey gerçekleşti ona da sevindimAllah iyilik versin bazen esiyor ama geçiyor
Gözün aydın olsun ozamanAynen öyle birde uzun zamandır beklediğim bişey gerçekleşti ona da sevindim
Piki madem ben de ördek dolduram napamKuzuda alırımSen kendine başka tarif bul
Onu verdim hemde portakallıPiki madem ben de ördek dolduram napam
Ejderyaa dolduram o zamanOnu verdim hemde portakallı
Onu Elalis yapacak
Labnede yeni şeyler deneyelim diyorumMesela labne ile soslanmış mangalda kanatYoğurt koymuyormuyuz niye labne olmasınGene neler yapılıyor
Ben söylüyeyim mi tarifimiLabnede yeni şeyler deneyelim diyorumMesela labne ile soslanmış mangalda kanatYoğurt koymuyormuyuz niye labne olmasın
Ya sen nerelere gidip gazoz dağıtıyorsun