- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.101
- 1.423
- 60
Uzanayım, o da yetecek
Kesinlikle dinlenmen iyi gelecek sana .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzanayım, o da yetecek
Bahçada Nevreste cumartesi bahçeye gidecekmiş ya beni de davet etti gidip orada kuzu çevirme yapacağız fotosunu çekeceğiz güzel güzelMantıklı dışına sos olarak sür kızarsın nerde çevirtecen kuzuyu o mühim
Bıldırcın yımırtası da al labne doldur içlerine yemeğin etrafını süslemek için kullanHadi sen söyledin diye itiraf edeyim bende bıldırcın çevirecem
Tarifime ortak mı oluyorsunFikir bana ait bir kereBahçada Nevreste cumartesi bahçeye gidecekmiş ya beni de davet etti gidip orada kuzu çevirme yapacağız fotosunu çekeceğiz güzel güzel
Geçmiş olsun Jenna'mTomografi çekilecek Ptesi,duruma göre bakılacak,taslarim buyukmus, ameliyattan kaçış yok gibi görünüyor
Fikir senin bahçe senin ben de kuzu alıp geleyim işte nooooldu yani ne var bi el at bana sevindir şu kardeşini 1.Olsun bir kerecik yaaTarifime ortak mı oluyorsunFikir bana ait bir kere
Yok direk bıldırcının kendisini doldurucam yetmezmiBıldırcın yımırtası da al labne doldur içlerine yemeğin etrafını süslemek için kullan
Kuzuda alırımSen kendine başka tarif bulFikir senin bahçe senin ben de kuzu alıp geleyim işte nooooldu yani ne var bi el at bana sevindir şu kardeşini 1.Olsun bir kerecik yaa
Sağol güzelciğim benimGeçmiş olsun Jenna'm
Aynen şekercigim,bir kahvaltı edeyim şimdi söyle:)Kesinlikle dinlenmen iyi gelecek sana .
Kuzuyu kesmeden Pınar Labne en büyük falan dedirtTarifime ortak mı oluyorsunFikir bana ait bir kere
Aynen şekercigim,bir kahvaltı edeyim şimdi söyle:)
Bir kaşık yedirince labnneeeeee diye kuzuKuzuyu kesmeden Pınar Labne en büyük falan dedirt
Sağol şekercigimAfiyet olsun şekercim:))
Sağol şekercigim
Siz benim tatlı mi buluyorsunuz,hele bir de Pınar Labneli tadıma bakinBir kaşık yedirince labnneeeeee diye kuzu
Son cümlesi labne olabilirSiz benim tatlı mi buluyorsunuz,hele bir de Pınar Labneli tadıma bakin
Neeee derkenSon cümlesi labne olabilir