Halsizim,başım ve boğazım ağrıyornasıl hastasın
Evet görüyorum bazı yerlerde benim komşu bildiğin bahçe çitiBurada herkes yapmaya başladı güvenlik için:)
Ay varya cocuk buyutmek zor is camasirini bile istedigin gibi asamiyorsunBenim sana attığım demirler var ya kadın mandallarini ona takıyor çamaşırı da ona asiyor
O çok maliyetli olur.2-3 sene sonra lazım olmayacak gereksiz.Evet görüyorum bazı yerlerde benim komşu bildiğin bahçe çiti
Ben zaten esime diyorum ben bakmak istemiyorum ya annenlere falan verelim az buyutsunler diyeçocuğu geri gönderbüyüyünce gene doğurırsun
ciddi miHalsizim,başım ve boğazım ağrıyor
Ona verdiler ilaç onları kullanıyor.Bilmem dünden beri böyleyim:/ciddi mi
gelininiz ilaç kuşlanmış mıydı?
napsan dr a mı gitsen acaba
Benim büyük olanda 2 yaşlarında iken herşeyi aşagı atıyordu. Biz Careyi sürgülü sineklik taktırmakta bulduk. Bi araştırın istersenOf ya oglum surekli bakondan biseyleri asagi atiyor az once kocaman cam biberonu atti alttaki arabanin uzerine geldi ben napicam nasil engel olucam bana bi tavsiye verin ya simdi arabanin sahibini arayip konusmak lazim babasinin dirdirini cekicem oof of birinin kafasina bisey aticak bigun basimiz iyice belaya giricek
Aksam bakip alicaz bisey mecbur dedikelrinizden birini yapicaz benimkide iki yasindaBenim büyük olanda 2 yaşlarında iken herşeyi aşagı atıyordu. Biz Careyi sürgülü sineklik taktırmakta bulduk. Bi araştırın istersen
Nevros agirim de cok halsizim falan test yapmak istemiyo bunlar nedenseOna verdiler ilaç onları kullanıyor.Bilmem dünden beri böyleyim:/
Böyle devam ederse test yaptırırım.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah normal soğuk algınlığıdırHalsizim,başım ve boğazım ağrıyor
Canım temaslı olduğumuz için yaparlar yok demiyorlar.Nevros agirim de cok halsizim falan test yapmak istemiyo bunlar nedense
İnşaallah canımÇok geçmiş olsun canım. İnşallah normal soğuk algınlığıdır
yaptır canım ihmal etme.allah korusun ilerlemeden önlemini al.çocuklar ve eşin nasıl?Ona verdiler ilaç onları kullanıyor.Bilmem dünden beri böyleyim:/
Böyle devam ederse test yaptırırım.
Onlarda sıkıntı yok:)yaptır canım ihmal etme.allah korusun ilerlemeden önlemini al.çocuklar ve eşin nasıl?
çok şükür,sende de olmasın inşallahOnlarda sıkıntı yok:)
İnşaallah canımçok şükür,sende de olmasın inşallah
Sagol canısı
Inşallah psikolojiktir :/Halsizim,başım ve boğazım ağrıyor