- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.334
Şu kuşlar için olan ağ varya balkona ondan taksanOf ya oglum surekli bakondan biseyleri asagi atiyor az once kocaman cam biberonu atti alttaki arabanin uzerine geldi ben napicam nasil engel olucam bana bi tavsiye verin ya simdi arabanin sahibini arayip konusmak lazim babasinin dirdirini cekicem oof of birinin kafasina bisey aticak bigun basimiz iyice belaya giricek
Bende hastayım acaba covid mi oldum .Öp geçsinSagol canısı
Allah korusun yaaaa olmadan da öperim seni nevroşşşşşBende hastayım acaba covid mi oldum .Öp geçsin
Basin sagolsun yazmışlar habibte kim vefat etti bilmiyorim ama basın sağolsunAllah korusun yaaaa olmadan da öperim seni nevroşşşşş
Tamam bende biseyle balkonun etrafini sarsakmi diye dusunuyodum ferforje aralarindan elini sokup atiyor bakayim nasilmisDahliadivin özelden sana foto atacağım bak karşı apaarmtanimda ki insanlar bu cozumu buldu
Bizim komşular balkona file yaptırdılar .Hem çocuk düşmesin hemde bir şey atılmasın diye...Of ya oglum surekli bakondan biseyleri asagi atiyor az once kocaman cam biberonu atti alttaki arabanin uzerine geldi ben napicam nasil engel olucam bana bi tavsiye verin ya simdi arabanin sahibini arayip konusmak lazim babasinin dirdirini cekicem oof of birinin kafasina bisey aticak bigun basimiz iyice belaya giricek
Bizim komşu birazda onları sonradan bahçede kullanmak için almış amaTamam bende biseyle balkonun etrafini sarsakmi diye dusunuyodum ferforje aralarindan elini sokup atiyor bakayim nasilmis
Bizde oyle yapicazBizim komşular balkona file yaptırdılar .Hem çocuk düşmesin hemde bir şey atılmasın diye...
sağol yaaElindeki tarifle ne kadar çıtayı yükseltir bilemedim
Boyle komple kapatirsam çamaşırları asamamNetten buldum bak şöyle:)
Eki Görüntüle 2686649
Dediğim gibi önemli şeyleri de atabilir en ideal olan nevo nun attığı az maliyetli benim attigim demirdenBizde oyle yapicazTenceresiz kaldim anne de atti bir resim aksam esimle bakip acilen yapicaz baska cozumu yok gibi ben istemiyordum ama mecburen yapicaz
Bir daha bir şey atsın görelimBizde oyle yapicazTenceresiz kaldim anne de atti bir resim aksam esimle bakip acilen yapicaz baska cozumu yok gibi ben istemiyordum ama mecburen yapicaz
Benim sana attığım demirler var ya kadın mandallarini ona takıyor çamaşırı da ona asiyorBoyle komple kapatirsam çamaşırları asamamneyse yariya kadar kapatayim demirleri olmazsa balkonu komple yapriz artik :)
Burada herkes yapmaya başladı güvenlik için:)Dediğim gibi önemli şeyleri de atabilir en ideal olan nevo nun attığı az maliyetli benim attigim demirden
nasıl hastasınBende hastayım acaba covid mi oldum .Öp geçsin
çocuğu geri gönderBoyle komple kapatirsam çamaşırları asamamneyse yariya kadar kapatayim demirleri olmazsa balkonu komple yapriz artik :)