- 21 Ocak 2018
- 8.266
- 20.425
- 32
Utanmiyormusun kebap yapmayakebabımı açtım
Yok öyle değil canım ayakta duramıyorum:/Inşallah psikolojiktir :/
Çok geçmiş olsun canım,inşallah hemen duzelirsinYok öyle değil canım ayakta duramıyorum:/
Üşütmüş olabilirim.
Sağol canım inşaallahÇok geçmiş olsun canım,inşallah hemen duzelirsin
Nevros, c vitaminine yüklenYok öyle değil canım ayakta duramıyorum:/
Üşütmüş olabilirim.
Özel bir şey yapmıyorum canım ama biz hep doğal besleniyoruz.Nevros, c vitaminine yüklen
Bağışıklık için bir şeyler yapıyor musun ?
yooo utanmıyorumUtanmiyormusun kebap yapmaya
Babannem derdi ahir zamanda haya kalkacak diye zatenyooo utanmıyorum
Ortim N Nana sen şimdi ameliyatlisin hoplama diye seni şey ettimNevreste , Jenna16 , Canfeb bunu da yapalım parti de Elalis yaşlı ya onu bu kareografiye almadim
TRT Arşiv on Instagram: "Meşhur Dört Küçük Kuğu’nun dansı. 💃💃 #TRTArşiv #trt #dörtküçükkuğu #dans #adilenaşit #belkısdilligil #asumanarsan #aytenerman"
64K likes, 731 comments - trtarsiv on September 7, 2020: "Meşhur Dört Küçük Kuğu’nun dansı. 💃💃 #TRTArşiv #trt #dörtküçükkuğu #dans #adilenaşit #belkısdilligil #asumanarsan #aytenerman".www.instagram.com
Yok yok ben anladım
Ama nana benim canım ,iyi Kalplim yardimseverim,can ortimYok yok ben anladım
Yine mi güzeliz,yine mi ciçekNevreste , Jenna16 , Canfeb bunu da yapalım parti de Elalis yaşlı ya onu bu kareografiye almadim
TRT Arşiv on Instagram: "Meşhur Dört Küçük Kuğu’nun dansı. 💃💃 #TRTArşiv #trt #dörtküçükkuğu #dans #adilenaşit #belkısdilligil #asumanarsan #aytenerman"
64K likes, 731 comments - trtarsiv on September 7, 2020: "Meşhur Dört Küçük Kuğu’nun dansı. 💃💃 #TRTArşiv #trt #dörtküçükkuğu #dans #adilenaşit #belkısdilligil #asumanarsan #aytenerman".www.instagram.com
MikemmelizYine mi güzeliz,yine mi ciçek⚘
ben en önde sizi izliyorumNevreste , Jenna16 , Canfeb bunu da yapalım parti de Elalis yaşlı ya onu bu kareografiye almadim
sabah 3 vefat haberi ile uyandım tanıdık canım valla bugun çok canım sıkkın..çok sağol canısıBasin sagolsun yazmışlar habibte kim vefat etti bilmiyorim ama basın sağolsun