- 4 Kasım 2019
- 27.395
- 96.216
- 29
Yok kız oraya daha girmen gidersem de şanımla gideyim değilmi ama +18 de neymişKız Evva bana bak +18 girme konulara bende ucundan bakayım diyom konulara ama dilimi tutamıyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız oraya daha girmen gidersem de şanımla gideyim değilmi ama +18 de neymişKız Evva bana bak +18 girme konulara bende ucundan bakayım diyom konulara ama dilimi tutamıyom
Düzenleyemiyorsan Mune'ye söylemelisinDegistirebilirmiyim bilmiyorum?
Ağrı değil canım, memeyi hissetmeye bas ladim. Şuan uzun dikiş ipleri alındı,diğerlerinin erimesini bekliyoruzBenimdr öyle oldu bu ay ya ...agrilar gecmemismiydi
aynen kuzum şeytana uymaYok kız oraya daha girmen gidersem de şanımla gideyim değilmi ama +18 de neymiş
İnşallah toparlarsin yaAğrı değil canım, memeyi hissetmeye bas ladim. Şuan uzun dikiş ipleri alındı,diğerlerinin erimesini bekliyoruz
aynen kuzum şeytana uymaYok kız oraya daha girmen gidersem de şanımla gideyim değilmi ama +18 de neymiş
Bakmadım bdv 'ye bile bugünaynen kuzum şeytana uyma
Regl geçerse inşAllah daha iyi olacagimİnşallah toparlarsin ya
Oku yorum yapmaBakmadım bdv 'ye bile bugün
Hayırlı gecelerBen gider herkese iyi geceler
Öylede tadı olmuyorkiOku yorum yapma
Sende haklısın o zaman görmezden gelÖylede tadı olmuyorki
İyi geceler bende yatayım minikler uyudu nede olsaBen gider herkese iyi geceler
NaynDüzenleyemiyorsan Mune'ye söylemelisin
O hiçççç olmuyor ozaman taktik maktik yok ban ban banSende haklısın o zaman görmezden gel
Seabahar'a yaz:)
Sanada iyi geceler minikleri yanlız bırakmaİyi geceler bende yatayım minikler uyudu nede olsa
Mune ye yazarım daha iyi:)bizim mi yapayım?baska bir öneri varmıSeabahar'a yaz:)
Buda Bizim Hikayemiz olabilirMune ye yazarım daha iyi:)bizim mi yapayım?baska bir öneri varmı