Hamileliğin bu haftalarında normalYat uyu dinlen benimde uykum var ama midem yanıyor
Birde kel çıkarsa bak sen o zaman yandığımla kalırımSaçlarından dır
Biraz doluyum galiba abla o yüzdenNiye öyle düşünüyorsun
O yılları bir daha yaşayamam yeni rahata geçtimKeske dönsem
İnanma fıstık gibi hatunNiye öyle düşünüyorsun
KızBiraz doluyum galiba abla o yüzden
Bence bu olay yemekten ya benim hepsinde saç vardı en çok kızda vardı kızda hiç mide yanması yaşamadımBirde kel çıkarsa bak sen o zaman yandığımla kalırım
Yok canım ya birşey yemedim bugün dogru düzgün 6 daa beri yanıyor.Bence bu olay yemekten ya benim hepsinde saç vardı en çok kızda vardı kızda hiç mide yanması yaşamadım
Hadi yaYok canım ya birşey yemedim bugün dogru düzgün 6 daa beri yanıyor.
Doktorun ne öneriyor bu durumdaHadi ya
Evet bugün biraz mide bulantısı yanması gidiyor zaten liste ile ilerliyorum 3 haftadır diyetisyenle 6dan sonra sadece bir bardak süt ayran ya da kefirim var başka da yok.Hadi ya
Daha gitmedim yarın kontrolüm gidince bol şikayet Dr bekliyor bu haftaDoktorun ne öneriyor bu durumda
Benim doktorum mide yanması icin sut oneriyordu çok mecbur kalırsam gecmezse bir tane maden suyuEvet bugün biraz mide bulantısı yanması gidiyor zaten liste ile ilerliyorum 3 haftadır diyetisyenle 6dan sonra sadece bir bardak süt ayran ya da kefirim var başka da yok.
Bugün içmedim sadece.
Ne oldu
1 hafta gecikmeli regl geldi, memişler hassasiyetini kazanıyor, aşırı hassasiyet var. Oy bu nana nerelere gitsinNe oldu
Benimdr öyle oldu bu ay ya ...agrilar gecmemismiydi1 hafta gecikmeli regl geldi, memişler hassasiyetini kazanıyor, aşırı hassasiyet var. Oy bu nana nerelere gitsin
Çıkın çıkın gelin
Başlık herkese uygun olsaydı keşke:)Çıkın çıkın gelin
Degistirebilirmiyim bilmiyorum?Başlık herkese uygun olsaydı keşke:)