- 8 Nisan 2017
- 56.778
- 297.301
O kadar Pınar alioz katılan herkesin prolugunu odese ne olurdu ki demi ama yetkililer pilissssSorma zaten isteye isteye mafff oldum bikerede al senin olsun proluk demediler
Bu sefer sana guveniyorum yap mamaları al prolugu
Heeee vallaaaaO kadar Pınar alioz katılan herkesin prolugunu odese ne olurdu ki demi ama yetkililer pilissss
Orda birinci belli boşver anacım biz önümüzdeki maçlara bakalımBeynim yandı sanki herşey karışmış gibi bi oraya bi buraya bakıyorum
Olur olur katılmaya devam et benceHeeee vallaaaa
Belki birgun dileğim gercek olur
O daha hiç katılmadıOlur olur katılmaya devam et bence
Umut dünyası işte minik ne yapalımOrda birinci belli boşver anacım biz önümüzdeki maçlara bakalım
Burda takiliyom iste katılmaya gerek yokki bence belkide biri acir al şunu git derler diye bekliyorumOlur olur katılmaya devam et bence
Gideceksen hiç vermeyelim:)Burda takiliyom iste katılmaya gerek yokki bence belkide biri acir al şunu git derler diye bekliyorum
Sen verde kapindan ayrilmamGideceksen hiç vermeyelim:)
Çok beklersinBurda takiliyom iste katılmaya gerek yokki bence belkide biri acir al şunu git derler diye bekliyorum
Ben de bekliyorumYok artıkbirde proluk mu bekliyor
Tamam yaaaa istemiyorumÇok beklersin
Hadi sen katiliyorsun ya elife ne demeliBen de bekliyorumama vermiyolla
Yeni geldim nereye vuruyorum elimiOzaman vur masaya elini
Anacimmm hicte rahat durmuyosunYeni geldim nereye vuruyorum elimisürgüne yollarlar valahi sen vur hazır vurmuşlar de benim yerimede vur