- 8 Nisan 2017
- 56.763
- 297.264
Evet o yüzden dedimdiBende ondan tatlıyım
Babam memurdu,eşimde memur öyle olunca şehir şehir gezdik:)Erzurumun muhabbeti geçmişti bikez şimdi anladım konuyu
Naber cinim :)
Evine döndün mü:)Naber cinim :)
İnan bir saat falan oldu geleliEvine döndün mü:)
İyi şükür çocuklar yatmak istiyor biri uyudu bile digelrerini de yatiracagim kk ya giriş yaptımNaber cinim :)
Hoşgeldin canımİnan bir saat falan oldu geleliesyalari topla makina ac cocugu yedir uyut pestilim cikti 15 saat yol geldik simdi bayilicam uyuycam surda
İyiyaaaa ne olsun canım incirler oldu
Sagolasin ya memleketeydim iste bir haftadir hem tel cekmiyo hemde zaman az esimin tarafi bizimkiler yaylaya cik gez dolas derken hemen gecti bitti eve döndük buraya bakiyorum ara sira :) esin yokmu senin rahatsin bakiyorum :))İyi şükür çocuklar yatmak istiyor biri uyudu bile digelrerini de yatiracagim kk ya giriş yaptımgöremiyorum seni fazla ses edeyim dedim aşağıda görünce :))
Zaten hep siz görün aşadakileriİyi şükür çocuklar yatmak istiyor biri uyudu bile digelrerini de yatiracagim kk ya giriş yaptımgöremiyorum seni fazla ses edeyim dedim aşağıda görünce :))
Hosbulduk sagol aynen ben kaciyorum yarin cok isim var enerji toplayayimHoşgeldin canım
Kolay geldin :)Yat,uyu dinlen yarın işlere devam edersin
valla çok incir yedik bu seneİyiyaaaa ne olsun canım incirler oldutopluyoz halaaa sen nasilsin
eşim işte çok mi belli oluyorSagolasin ya memleketeydim iste bir haftadir hem tel cekmiyo hemde zaman az esimin tarafi bizimkiler yaylaya cik gez dolas derken hemen gecti bitti eve döndük buraya bakiyorum ara sira :) esin yokmu senin rahatsin bakiyorum :))
İnşallah sende görürsünZaten hep siz görün aşadakileri
Ahhh ahhh deşme yaramı neyse merkezi sistem ev aldık ins.Allah bu sene dalım ısınacak yani sırtımBabam memurdu,eşimde memur öyle olunca şehir şehir gezdik:)
Erzurum çok soğuk bir şehir:)
Hosbulduk sagol aynen ben kaciyorum yarin cok isim var enerji toplayayim
Bol bolda kilo aldim hepsini vermem lazim hep beraber bisey yapalim yaa
Evet hemen anlasiliyorvalla çok incir yedik bu seneo kadan guzeldiki ellerinize sağlık
eşim işte çok mi belli oluyor
İnşallah sende görürsün