- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
Ya tutarsa hesabı biz daha çömeziz burdaOlur olur katılmaya devam et bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya tutarsa hesabı biz daha çömeziz burdaOlur olur katılmaya devam et bence
Labne sevmiyom ondan köftede sevmiyodumHadi sen katiliyorsun ya elife ne demeli
Yaniiiii iste
Nereye durmamışım okadar vukuatım varki hangisine gittim onu bilmiyorum sendeAnacimmm hicte rahat durmuyosun
Öğretmenim sende gelecek mi ayarlayayim sana da bir elbise hemen
Yaa bunları yeni gördüm ben hanımlar bana da hemen en böyle simli kabarık olanından fosfor renkli bi elbise ayarlansın lütfenParti var parti
O kadar hatirlamiyosun demekki ben bikere gittim Güme ödüm şeysime karışmıştıNereye durmamışım okadar vukuatım varki hangisine gittim onu bilmiyorum sende
Haftada bir degişirikBana verirse ortak kullanacaz E Elif_Eylul le hevesini alsın
Hayırlısı olsun canım.Kötüden hallice canim:/
Amağnn bundan sonra daha dikkatli diyecemde korkuyorum yarın mapusta uyanmayayımO kadar hatirlamiyosun demekki ben bikere gittim Güme ödüm şeysime karışmıştı
Bu 2. Katılım olacak iç guveyden hallice işteHiç de çömez değilsin Gulumse24
Şişttt yerin kulağı var azcikta sessiz ol duymasinlar hemen atarlar inanolkiAmağnn bundan sonra daha dikkatli diyecemde korkuyorum yarın mapusta uyanmayayım
Gazoz satiyordur
Minik benden çok yaşıyacaksın dur şunu da yazayım da etiketliyeyim dedim HAbibte 'yi dedim sen yazmışsın
Mune apla şimdi devriye geziyordurŞişttt yerin kulağı var azcikta sessiz ol duymasinlar hemen atarlar inanolki
Sen benden daha çok yaşa ya sen küçüksünMinik benden çok yaşıyacaksın dur şunu da yazayım da etiketliyeyim dedim HAbibte 'yi dedim sen yazmışsın
Estağfirullah canımcım sen daha çok yaşaSen benden daha çok yaşa ya sen küçüksün
Kadın bıktı artık napsinMune apla şimdi devriye geziyordur