Sağol canım özele gel:)Hayırlı olsun canım Nevreste ban yedim diğerine katılamadım bana güzel bir tarif ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım özele gel:)Hayırlı olsun canım Nevreste ban yedim diğerine katılamadım bana güzel bir tarif ver
Nasil bulcam beni etiketlesenize bakiyim yarin iyi geceler :)@Canfeb konu açmış oraya takılalım:)
Hayırlı geceler
İyi gecelerEvet hemen anlasiliyor neyse ben ayakta uyuyorum size iyi geceler görüşürüz:)
Kazen başının gözünün sadakasina senle bana proluk verse bizde yakalariz geleni gideni benide yakaladılarZaten hep siz görün aşadakileri
Nasil bulcam beni etiketlesenize bakiyim yarin iyi geceler :)@Canfeb konu açmış oraya takılalım:)
Hayırlı geceler
Sağol canım özele gel:)
Bilirim canım biz lojmanda kaldık:)Yılda 1 ay memlekete gelirdik.Biz gelirken kalorifer sönerdi döndüğümüzde tekrar yanmaya başlardı:)Ahhh ahhh deşme yaramı neyse merkezi sistem ev aldık ins.Allah bu sene dalım ısınacak yani sırtım 750 TL doğalgaz ödüyorduk hırkayla geziyordum evde
Burası canım:)Nasil bulcam beni etiketlesenize bakiyim yarin iyi geceler :)
Hakkat nasıl dayandıniz o soğuğa Egeliler hiç alışık değil öylesineBiliirm canım biz lojmanda kaldık:)Yılda 1 ay memlekete gelirdik.Biz gelirken kalorifer sönerdi döndüğümüzde tekrar yanmaya başlardı:)
Orta 1 i orada okudum:)Gampo vardı oraya gidiyordum.Okula hep geç kalırdık servis buz tutardı,çalışmazdı:)
Kurtulduguna şükret darısı başımıza ins.AllahBilirim canım biz lojmanda kaldık:)Yılda 1 ay memlekete gelirdik.Biz gelirken kalorifer sönerdi döndüğümüzde tekrar yanmaya başlardı:)
Orta 1 i orada okudum:)Gampo vardı oraya gidiyordum.Okula hep geç kalırdık servis buz tutardı,çalışmazdı:)
Balkon ve pencerelerimiz ciftti:)Hakkat nasıl dayandıniz o soğuğa Egeliler hiç alışık değil öylesine
Benim çok oldu:)93 yılında döndük:)Kurtulduguna şükret darısı başımıza ins.Allah
Babamda hiç sevmez kışı o yüzden kar yağdı mi morali bozulur biz sevinince bile bozuluyor askerliğini sarikamista yapmışBalkon ve pencerelerimiz ciftti:)
Kışın 2. kapıyı açamazdık:)Balkonlarda 1-2 metre sarkıtlar:)
Mecburen canım babam terfi edince oraya gitmiştik:)
Yaz yok orada o dereceBabamda hiç sevmez kışı o yüzden kar yağdı mi morali bozulur biz sevinince bile bozuluyor askerliğini sarikamista yapmış
Ben 3 yaşındaykenBenim çok oldu:)93 yılında döndük:)
Ama sonra abimde orada okudu,gelinlerimizde orada okumuş:)
Yani bağlantımız kopmadı:)
Ben 12 yaşındaydım:)Ben 3 yaşındayken
Öyle anlatıyor hiç isindigimi hatırlamıyorum diyor o daYaz yok orada o derece
Sorma zaten isteye isteye mafff oldum bikerede al senin olsun proluk demedilerKazen başının gözünün sadakasina senle bana proluk verse bizde yakalariz geleni gideni benide yakaladılar
Ben 12 yaşındaydım:)