• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 2.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    347
  • Anket Kapalı .
Ahhh ahhh deşme yaramı neyse merkezi sistem ev aldık ins.Allah bu sene dalım ısınacak yani sırtım :-) :-) 750 TL doğalgaz ödüyorduk hırkayla geziyordum evde
Bilirim canım biz lojmanda kaldık:)Yılda 1 ay memlekete gelirdik.Biz gelirken kalorifer sönerdi döndüğümüzde tekrar yanmaya başlardı:)
Orta 1 i orada okudum:)Gampo vardı oraya gidiyordum.Okula hep geç kalırdık servis buz tutardı,çalışmazdı:)

Biliirm canım biz lojmanda kaldık:)Yılda 1 ay memlekete gelirdik.Biz gelirken kalorifer sönerdi döndüğümüzde tekrar yanmaya başlardı:)
Orta 1 i orada okudum:)Gampo vardı oraya gidiyordum.Okula hep geç kalırdık servis buz tutardı,çalışmazdı:)
Hakkat nasıl dayandıniz o soğuğa Egeliler hiç alışık değil öylesine :olamaz:

Bilirim canım biz lojmanda kaldık:)Yılda 1 ay memlekete gelirdik.Biz gelirken kalorifer sönerdi döndüğümüzde tekrar yanmaya başlardı:)
Kurtulduguna şükret darısı başımıza ins.Allah :KK14:

Hakkat nasıl dayandıniz o soğuğa Egeliler hiç alışık değil öylesine :olamaz:
Balkon ve pencerelerimiz ciftti:)
Kışın 2. kapıyı açamazdık:)Balkonlarda 1-2 metre sarkıtlar:)
Mecburen canım babam terfi edince oraya gitmiştik:)

Kurtulduguna şükret darısı başımıza ins.Allah :KK14:
Benim çok oldu:)93 yılında döndük:)
Ama sonra abimde orada okudu,gelinlerimizde orada okumuş:)
Yani bağlantımız kopmadı:)

Balkon ve pencerelerimiz ciftti:)
Kışın 2. kapıyı açamazdık:)Balkonlarda 1-2 metre sarkıtlar:)
Mecburen canım babam terfi edince oraya gitmiştik:)
Babamda hiç sevmez kışı o yüzden kar yağdı mi morali bozulur biz sevinince bile bozuluyor askerliğini sarikamista yapmış :olamaz:

Kazen başının gözünün sadakasina senle bana proluk verse bizde yakalariz geleni gideni benide yakaladılar :-)
Sorma zaten isteye isteye mafff oldum bikerede al senin olsun proluk demediler :KK34:
Bu sefer sana guveniyorum yap mamaları al prolugu :KK70: :KK70: :KK70:

Back