- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
peşin peşin anlatıyım dedmTmm tüm detayları anladık
iğneliyi denedinmi abla bıyık için... dayanırım diyorsan kesin çözümBenim tiroid var boyun altında etkili olmadıAma bıyıkları 6 ayda bir alıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peşin peşin anlatıyım dedmTmm tüm detayları anladık
iğneliyi denedinmi abla bıyık için... dayanırım diyorsan kesin çözümBenim tiroid var boyun altında etkili olmadıAma bıyıkları 6 ayda bir alıyorum
19-20 canımÖncesinde etkili olsada yeniden çıkıyormuş ve sağlıklı değilmiş.yaş sınırı var mı? ben de kızla giderim diyordum
ben buzlu alim o zaman bir miktarkimisi buzlusuna gerek duymuyor nevreste ablanın dediği gibi ütüle yapıyor
ben ütülemeyi beğenmedim mesela ben atışlıya gittim...
vajina içinde buzluya buzlu en son çıkan
öneririm prensesim gerçekten mis
abla artık ona kıl köküne ve yapısına bağlı olarak karar veriliyor.. ama hepsinin olduğu iyi bir merkeze gitmeni öneririmben buzlu alim o zaman bir miktar
Şimdi değil zaten kız lazer bitirmese korona bitirir bizi mazallahdur kız korona var koronaaaaaaaaaaa
İşte benim çok oldu.Diod canım benim dediğim:)Aleksandır tamamen bitirmiyor diye duydum,ndr miydi adını tam bilmiyorym oda birkaç yıl sonra yeniden çıkıyormuş.Ütüleme hangisi abla buz ve aleksandr ı çok övüyorlar yüzüm için iğneliye gidicem
aa iyi oldu,gidip bu kötü haberi kıza da vereyim şimdi19-20 canımÖncesinde etkili olsada yeniden çıkıyormuş ve sağlıklı değilmiş.
aa iyi oldu,gidip bu kötü haberi kıza da vereyim şimdi
masraf yarıya düştü
ay bunları o zaman yine söyleyin unuturum benabla artık ona kıl köküne ve yapısına bağlı olarak karar veriliyor.. ama hepsinin olduğu iyi bir merkeze gitmeni öneririm
ve makinalar alexsandır olsun pls
İşte yüze tekrar gitmeyi düşünüyorum ama ciddi sorunum yok kaş dışında pek almam.Kaşımda sorunlu zaten uzamıyorpeşin peşin anlatıyım dedm
iğneliyi denedinmi abla bıyık için... dayanırım diyorsan kesin çözüm
Bak phlips lazer makinası var onda bile yaş sınırı varaa iyi oldu,gidip bu kötü haberi kıza da vereyim şimdi
masraf yarıya düştü
söyleriz ablaay bunları o zaman yine söyleyin unuturum ben
yani ciddi sorun yoksa iğnelide ağrıya dayanırım diyorsan bildiğin yanıo çünküİşte yüze tekrar gitmeyi düşünüyorum ama ciddi sorunum yok kaş dışında pek almam.Kaşımda sorunlu zaten uzamıyor
Benim sarı sarı var zaten küçükken sarı kız derlerdi banaİşte yüze tekrar gitmeyi düşünüyorum ama ciddi sorunum yok kaş dışında pek almam.Kaşımda sorunlu zaten uzamıyor
epi hanımın taksidi de yeni bitti daha,dünya parasöyleriz abla
ne uğraşıyorsun zır zır zır epilasyon aletleriyle
yani ciddi sorun yoksa iğnelide ağrıya dayanırım diyorsan bildiğin yanıo çünkü
2-3 seansa biter
sende tam beyinden icazet alan hatunlardansın zaten ablamakina aleksandırsa beyimden de icazet almam lazım,malum namahrem
Çok yandım bazı durumlarda dayanırımsöyleriz abla
ne uğraşıyorsun zır zır zır epilasyon aletleriyle
yani ciddi sorun yoksa iğnelide ağrıya dayanırım diyorsan bildiğin yanıo çünkü
2-3 seansa biter
Ben ikinciyi aldım yani az parada değiller bi kere verip kurtulmak en güzeliepi hanımın taksidi de yeni bitti daha,dünya para
alıyomuş gibi yaparım olmadı,gönlü olsun parayı o vercek yasende tam beyinden icazet alan hatunlardansın zaten abla
İşte tiroid var benim:)Benim sarı sarı var zaten küçükken sarı kız derlerdi bana