- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
İşte iyi bir yer olmalıKorkuyorum kıl tüy alıcaz diye recep ivedik olmayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte iyi bir yer olmalıKorkuyorum kıl tüy alıcaz diye recep ivedik olmayalım
Umut fakirin ekmeği neydek onlarda olmasa halimiz perişan@Elalisbu doğru
Ama yıllardır rahatımkorku filmi gibi
tamam ama gitmeden biraz soru yağmuruna tutarım sizi :)abla siz öyle sanıyorsunuz bir zaman sonra çıkıyor onlar... ve zır zır zır sürekli işkence..
lazere git bak varya ömürlük pırıl pırılsın
Araştırıyorum bir yerle görüştüm bayramdan önce sonra gidemedim ama kesin kararlıyım gidicemİşte iyi bir yer olmalı
Aynen canım kızların yaşı dolsun en azından bacak,koltuk altı istiyorum.Büyük rahatlıklazer rahatlıktır NET
Tamam olurtamam ama gitmeden biraz soru yağmuruna tutarım sizi :)
bende bendeAraştırıyorum bir yerle görüştüm bayramdan önce sonra gidemedim ama kesin kararlıyım gidicem
yaş sınırı var mı? ben de kızla giderim diyordumAynen canım kızların yaşı dolsun en azından bacak,koltuk altı istiyorum.Büyük rahatlık
istediğin tüm soruları sor valla.. benim kaşlarım yok mesela yani var ama almam doğallar.. kalın değil şekilede gerek duymadım..tamam ama gitmeden biraz soru yağmuruna tutarım sizi :)
Hadi gidip yolduralım kendimizibende bende
En az 8-10 seans olmalıÜtüleme öneririm:)Araştırıyorum bir yerle görüştüm bayramdan önce sonra gidemedim ama kesin kararlıyım gidicem
bizim burda 18 altına önermiyorlar...yaş sınırı var mı? ben de kızla giderim diyordum
hah işte buzlusu muzlusu hangisi nereye onu bilmiyorum benistediğin tüm soruları sor valla.. benim kaşlarım yok mesela yani var ama almam doğallar.. kalın değil şekilede gerek duymadım..
azıcık bıyıklarımda tüy var.. onun için iğneli epilasyona gittim bildiğin iğneliiiii bir yakıyor varya ama pırıl pırıl iyi ki gitmişim diyorum
vücudum isinse normal lazere gittim... ne ağrı ne sızı.. miss... öyle traş bıçağıyla kalınlaşsın diye alıyorsun ama o kalını direk söküp alıyor birdaha çıkmıyor...
vajinal bölgeyede buzlu lazere gittim temiz çözm
Oh mis vallaistediğin tüm soruları sor valla.. benim kaşlarım yok mesela yani var ama almam doğallar.. kalın değil şekilede gerek duymadım..
azıcık bıyıklarımda tüy var.. onun için iğneli epilasyona gittim bildiğin iğneliiiii bir yakıyor varya ama pırıl pırıl iyi ki gitmişim diyorum
vücudum isinse normal lazere gittim... ne ağrı ne sızı.. miss... öyle traş bıçağıyla kalınlaşsın diye alıyorsun ama o kalını direk söküp alıyor birdaha çıkmıyor...
Tmm tüm detayları anladıkistediğin tüm soruları sor valla.. benim kaşlarım yok mesela yani var ama almam doğallar.. kalın değil şekilede gerek duymadım..
dur kız korona var koronaaaaaaaaaaaHadi gidip yolduralım kendimizi
Benim tiroid var boyun altında etkili olmadıAma bıyıkları 6 ayda bir alıyorumistediğin tüm soruları sor valla.. benim kaşlarım yok mesela yani var ama almam doğallar.. kalın değil şekilede gerek duymadım..
kimisi buzlusuna gerek duymuyor nevreste ablanın dediği gibi ütüle yapıyorhah işte buzlusu muzlusu hangisi nereye onu bilmiyorum ben
öneririm prensesim gerçekten misOh mis valla
Ütüleme hangisi abla buz ve aleksandr ı çok övüyorlar yüzüm için iğneliye gidicemEn az 8-10 seans olmalıÜtüleme öneririm:)