- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Tabi ki öyleKimse umutsuz olmasın diye sürekli yazıyorum.İkincide istediğim ilk ay hamile kaldımRabbim büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki öyleKimse umutsuz olmasın diye sürekli yazıyorum.İkincide istediğim ilk ay hamile kaldımRabbim büyük
Olsun yine olur inşaallahAbla benim eşimde varikiosel ameliyatı oldu 2 taraflı ameliyattan sonra hamile kaldım ama kısa sürdü
Abla benim tüyler çok ince ve sarı beyaz tenli olduğum için pek belli olmuyor yani şükür çok rahatsızlık vermiyorlar ama kendimi iyi hissetmek için hepsini bir arada çıkarıcam inşallahDiğerleri acil yüz yapılır
İşte her tüye farklı uygulama yapılıyor.Abla benim tüyler çok ince ve sarı beyaz tenli olduğum için pek belli olmuyor yani şükür çok rahatsızlık vermiyorlar ama kendimi iyi hissetmek için hepsini bir arada çıkarıcam inşallah
İnşallah abla allah var gam yokOlsun yine olur inşaallah
İnşallah hepimiz kurtuluruzİşte her tüye farklı uygulama yapılıyor.
Öyle canımİnşallah abla allah var gam yok
abla corona var.. ee uzaksında sürtünümezsin kolumaCanım hamile kaldığımda kist vardı,tiroid,prolaktin hormonum yüksekti,eşimde varikosel vardı. Hatta yaşadığım şehrin en iyi doktoru (bir sürü para vermiştim)Sizden çocuk olmaz demişti ben 3 ay sonra doğal yolla kızlara hamile kaldım.
Rabbim bir şeye ol derse olur canımabla corona var.. ee uzaksında sürtünümezsin koluma
maşallah...
ee bir bardak su gönder elinden
Ben kullanmıştım pek etkisi olmadı en iyisi lazerBu arada geçen hafta bi kaç bişey sipariş ettim trendyoldan karınca yağı vardı bitanede ondan aldım işe yarıyormu bilmiyorum da fiyatı uygundu diye ali verdim
Boşuna aldım desene ablaBen kullanmıştım pek etkisi olmadı en iyisi lazer
Buz lazer dusnuyorim bende bu ara araştıracağımBen kullanmıştım pek etkisi olmadı en iyisi lazer
tamamÜstten yakın çekimde yap
Veririm tabi nevo izin verirse neden olmasınyapamazsan ben yaparım hemşo bağa vir
Banada geldisesu tüy dökücüm gelmiş
seçildin misesu tüy dökücüm gelmiş
Sana başka tarif vereceğim özele geltamam
Veririm tabi nevo izin verirse neden olmasın