- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Korkuyorum kıl tüy alıcaz diye recep ivedik olmayalımaynen benim de çok çeşitten aklım karışıyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkuyorum kıl tüy alıcaz diye recep ivedik olmayalımaynen benim de çok çeşitten aklım karışıyor :)
Labne kutusuna koy süse gerek yok reklamdan kazanırsın eloşLabneylenmi
o versin ben o pudingiiiiiiLabneylenmi
Korkuyorum kıl tüy alıcaz diye recep ivedik olmayalım
Şükür iyisine denk gelmişsin abla var burda çok varda iyi yerler işte ben kararsızım ama yapıcam kesinŞimdi sistem ne bilmiyorum o zaman 3 sistem vardı en iyisi buydu
işte o jiletleme kısmı falan kafama yatmıyor.ben yıllardır kökünden alıyorumKorkuyorum kıl tüy alıcaz diye recep ivedik olmayalım
nereye düştüğünü bir bilsekargocu aradı,abla tam yer neresi diye " aaa ne almışım ki haberim yok" dedim adam bi düşündü
göstereyim taslağımıNe kadar azcukLav falan çıkarmada
Hiç sorun olmuyor.Yüzümü bile jiletliyorduişte o jiletleme kısmı falan kafama yatmıyor.ben yıllardır kökünden alıyorum
aaaa ben bunun için çekmeceye uzanıp kaşık bile almamHayatımda gördüğüm en süslü puding daha süslüsü olmasın,olamaz
Eki Görüntüle 2688762
Bende işte bende bu jilet içinden korkuyorum ama jilet olmadan yapmıyorlarmış malesefişte o jiletleme kısmı falan kafama yatmıyor.ben yıllardır kökünden alıyorum
lazer rahatlıktır NETHiç sorun olmuyor.Yüzümü bile jiletliyordu
korku filmi gibiHiç sorun olmuyor.Yüzümü bile jiletliyordu
mantıklıLabne kutusuna koy süse gerek yok reklamdan kazanırsın eloş
asıl korku filmi sizin epilasyon aletlerinizkorku filmi gibi
@Elalisbu doğruasıl korku filmi sizin epilasyon aletleriniz
lazere başlayında görün rahatlığı
@Elalisbu doğru
yaaaaa ciddi mi?asıl korku filmi sizin epilasyon aletleriniz
lazere başlayında görün rahatlığı
abla siz öyle sanıyorsunuz bir zaman sonra çıkıyor onlar... ve zır zır zır sürekli işkence..yaaaaa ciddi mi?
bi yanım zaten azaldılar boşver diyor
bi yanım da her ay aynı sıkıntı ver kurtul diyor