- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
epi hanımın taksidi de yeni bitti daha,dünya para
Ben ikinciyi aldım yani az parada değiller bi kere verip kurtulmak en güzeli
hey Allahım kız epilasyon aletimi kaldı yahu
yazık hem paranıza hem ömrünüze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
epi hanımın taksidi de yeni bitti daha,dünya para
Ben ikinciyi aldım yani az parada değiller bi kere verip kurtulmak en güzeli
abla çocukları doğurduğun zamanda varmıydı?İşte tiroid var benim:)
kaçıncı alet bu,kızlara dayanmıyor ki enson aldığım buBen ikinciyi aldım yani az parada değiller bi kere verip kurtulmak en güzeli
20 yıldır var canımKızlar 16 olmadıabla çocukları doğurduğun zamanda varmıydı?
Yüz için iğneliye gidicem kesin çözüm diyorlar diğerlerinide halletiricez artık alexeİşte tiroid var benim:)
iyi oldu söylediğin canım,belki para için yaparız diyeceklerdiElalis
Bak en iyisi 19 u beklemek garanti olsun
Ergenlik döneminde aktif hormonal uyarı nedeniyle oluşan tüylenme ergenlik çağındaki çocuklar ve aileleri için problem haline gelebilir. Bu bağlamda ergenlik döneminin devam ettiği 12 -16 yaşlar arasında, hatta 18 yaşına kadar hormonal üretim ve kıl köklerinin bu hormonlara duyarlılığı fazla olmaktadır. Epilasyondan beklenen etkinin alınabilmesi için ergenlik çağı geçtikten sonra, mümkünse 18 yaşından sonra epilasyon yapmak en uygun olandır.
yazık valla bu paraya :kaçıncı alet bu,kızlara dayanmıyor ki enson aldığım bu
Eki Görüntüle 2688783
ay ciddimi20 yıldır var canımKızlar 16 olmadı
Kurtulursunuz inşaallah ,benim kızlarda kurtulur inşaallahkaçıncı alet bu,kızlara dayanmıyor ki enson aldığım bu
Eki Görüntüle 2688783
Benimki bu ama çok acıtıyorkaçıncı alet bu,kızlara dayanmıyor ki enson aldığım bu
Eki Görüntüle 2688783
Aynen canımiyi oldu söylediğin canım,belki para için yaparız diyeceklerdi
benim de bıyıklar sarı :) arada tek siyah uzuyoBenim sarı sarı var zaten küçükken sarı kız derlerdi bana
yok kız hatur hutur yoluyorum ben pek acımıyo :)Benimki bu ama çok acıtıyor
Haklısın vala adam dedi de ben işbirliğinden gitmedim yoksa şimdiye kurtulmuştumhey Allahım kız epilasyon aletimi kaldı yahu
yazık hem paranıza hem ömrünüze
aferim sanaHaklısın vala adam dedi de ben işbirliğinden gitmedim yoksa şimdiye kurtulmuştum
Canım hamile kaldığımda kist vardı,tiroid,prolaktin hormonum yüksekti,eşimde varikosel vardı. Hatta yaşadığım şehrin en iyi doktoru (bir sürü para vermiştim)Sizden çocuk olmaz demişti ben 3 ay sonra doğal yolla kızlara hamile kaldım.yazık valla bu paraya :
ay ciddimi
işte demekki Allah ol der ve olur
Yahu kiminle yapmışım ben iş birliği senin orda ne işin var hey allahımaferim sana
Diğerleri acil yüz yapılırYüz için iğneliye gidicem kesin çözüm diyorlar diğerlerinide halletiricez artık alexe
Rabbim büyükCanım hamile kaldığımda kist vardı,tiroid,prolaktin hormonum yüksekti,eşimde varikosel vardı. Hatta yaşadığım şehrin en iyi doktoru (bir sürü para vermiştim)Sizden çocuk olmaz demişyi ben 3 ay sonra doğal yolla kızlara hamile kaldım.
Abla benim eşimde varikiosel ameliyatı oldu 2 taraflı ameliyattan sonra hamile kaldım ama kısa sürdüCanım hamile kaldığımda kist vardı,tiroid,prolaktin hormonum yüksekti,eşimde varikosel vardı. Hatta yaşadığım şehrin en iyi doktoru (bir sürü para vermiştim)Sizden çocuk olmaz demişyi ben 3 ay sonra doğal yolla kızlara hamile kaldım.