Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cennam candır hemen etiketler yarışmaya katılmaz ama çok çabalar herkes için
geldim ama gitmişimHoşgeldin ne haber
yazdı yazdı ben görmüştüm.korkulacak birşey çıkmadı demiştiHaberim yok canım birkaç defa etiketledim cevap vermedi
Aa iyi bari benimde aklımda idiyazdı yazdı ben görmüştüm.korkulacak birşey çıkmadı demişti
yazdı yazdı ben gördümyazdı yazdı ben görmüştüm.korkulacak birşey çıkmadı demişti
nevoşa yazmıştı canım kist çıktı ama sıkıntılı değilmiş diye,inşallah iyidirBen baktım, en son mesajı yemek sayfasında kalmış
baloncuk yaaayazdı yazdı ben gördüm
birşey kaçmaz senden
Canımm .Cuman mübarek olsun
bende ilk evlendigim sene öyle oldu dibimizdeki denize gidemedik inşallah en yakın zamanda tatil denk gelirİnşaallah:)5 yıldır deniz görmedim:)
yakın olunca zor olmuyor gitmek benim bulunduğum ilde deniz yok ama komşu şehirler de hep deniz var ister sağa git ister sola gitMaşallah canım çekti kız hiç gidemedik bu yaz toplasan 2 falan
hizliyim tabiBide hızlıydı bu bugün hava atiyodu havasını yidigim
Ben ve cibil gezmekYap abla bee amaaan o çipura ayiklasin ,cibil cibil gezsin anca kumsalda