- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
İşte daha devam ediyordu sonrası yokOnu merak ettiknevoşa yazmıştı canım kist çıktı ama sıkıntılı değilmiş diye,inşallah iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte daha devam ediyordu sonrası yokOnu merak ettiknevoşa yazmıştı canım kist çıktı ama sıkıntılı değilmiş diye,inşallah iyidir
Bugün tarifin geliyor muHayırlı cumalar kankeytolar
Hayırlı cumalarHayırlı cumalar kankeytolar
Eşime bağlı bu ara sürekli izne ayrılıyorBugün tarifin geliyor mu
O zaman yapmayabilirsinTarifi başkasına verelimEşime bağlı bu ara sürekli izne ayrılıyor
Hayır hayır ben koştur koştur yaparim yine yaparım onuO zaman yapmayabilirsinTarifi başkasına verelim
Tamam o zaman yarın yapılırİki gün izne ayrıldı yine yarın öğlen gidecek ise
7-8 var canım ama yaparlar mı bilmemSordum yapacağız dedilerNevreste abla kaç tarif var gelecek olan
Oraya kızmıyorsa burayada kızmazAdam herşeyin fotosunu çekmeme alıştı ya geçen saksı yaptim diyor ki biraz süsle de öyle çek pinterest e öyle koy çektiğim fotoları oraya koyuyorum sanıyor bende caktirmiyorim
Ne ara gelecek bu 7 8 tarif7-8 var canım ama yaparlar mı bilmemSordum yapacağız dediler
Daha 2 gün var koskoca 2 günNe ara gelecek bu 7 8 tarif
Çok iyiAdam herşeyin fotosunu çekmeme alıştı ya geçen saksı yaptim diyor ki biraz süsle de öyle çek pinterest e öyle koy çektiğim fotoları oraya koyuyorum sanıyor bende caktirmiyorim
Orda +18 de yorumlarım yok ama dogumumun en detayı yokOraya kızmıyorsa burayada kızmaz
Hemen gelsin istiyorum bendeDaha 2 gün var koskoca 2 gün