- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Alanya antalya kardeş sayılırlar biz genelde yazın deniz kenarında uyuklarız o derece ama bu sene çok kötüydü 2 kere gidebildik onada şükürBir 7 senede bendenenson Alanya oda mazide kaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alanya antalya kardeş sayılırlar biz genelde yazın deniz kenarında uyuklarız o derece ama bu sene çok kötüydü 2 kere gidebildik onada şükürBir 7 senede bendenenson Alanya oda mazide kaldi
Bizde en son Antalya'ya gitmiştik:)Bir 7 senede bendenenson Alanya oda mazide kaldi
Aynen yaYap abla bee amaaan o çipura ayiklasin ,cibil cibil gezsin anca kumsalda
Yap abla sen minik görsün kim daha hızlıymış çipuraya iki labne sürüp ataydın demi hiçTarifini ben mi yapsam
Aman yine gitmissiniz kuzum şükür tabi,herkes minik degilki her kafa esince hoop gitsinAlanya antalya kardeş sayılırlar biz genelde yazın deniz kenarında uyuklarız o derece ama bu sene çok kötüydü 2 kere gidebildik onada şükür
Yarın yapmazsa öyle yapayımYap abla sen minik görsün kim daha hızlıymış çipuraya iki labne sürüp ataydın demi hiç
Saatten haberin yok galiba ,o uyumuştur
Hep biyerden bişey çıkıyor valla abla denk gelmedimi gelmiyor.napalim hayırlısı diyoruz varsın gitmeyiverelim azdaha ama sağlığımız mutluluğumuz yerinde olsunBizde en son Antalya'ya gitmiştik:)
Eşime 2016 dan beri pek izin vermediler:)10 gün sadece:)Engelli baba olunca onuda memlekette geçiriyorsun:)
Buraya gelince gideriz dedik virüs çıktı:)Her şeyin hayırlısı
Gece daha yeni başlıyor abla ne uyumasıSaatten haberin yok galiba ,o uyumuştur
Öyle canım sağlığımız yerinde olsun gerisi mühim değilHep biyerden bişey çıkıyor valla abla denk gelmedimi gelmiyor.napalim hayırlısı diyoruz varsın gitmeyiverelim azdaha ama sağlığımız mutluluğumuz yerinde olsun
Bir yere kaybolma Cumartesi yakınGece daha yeni başlıyor abla ne uyuması
CitlenbikkkÖyle canım sağlığımız yerinde olsun gerisi mühim değil
Lütfen beni çıldırmışmışcasına etiketleyin çünkü ben hep 9 da orda olup gerisinde yok oluyorum nasıl oluyor bende anlamıyorumBir yere kaybolma Cumartesi yakın
Ben etikete yetişemiyorum kızları tembihle:)Lütfen beni çıldırmışmışcasına etiketleyin çünkü ben hep 9 da orda olup gerisinde yok oluyorum nasıl oluyor bende anlamıyorum
Jenna16 beceriyi bu işi taramalı tüfek gibi onu tembihleLütfen beni çıldırmışmışcasına etiketleyin çünkü ben hep 9 da orda olup gerisinde yok oluyorum nasıl oluyor bende anlamıyorum
Biliyorum abla sen meşgul oluyorsun ama benim tarifi kimse almaz diye düşünüyorum ama emin değilimBen etikete yetişemiyorum kızları tembihle:)
Hadi inşaallahBiliyorum abla sen meşgul oluyorsun ama benim tarifi kimse almaz diye düşünüyorum ama emin değilim
Evet cennam candır hemen etiketler yarışmaya katılmaz ama çok çabalar herkes içinJenna16 beceriyi bu işi taramalı tüfek gibi onu tembihle
Etiketlemede bir inci,birinci,JennaJenna16 beceriyi bu işi taramalı tüfek gibi onu tembihle