- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Hepsi birbirinden şahanearkadaşların güzel mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi birbirinden şahanearkadaşların güzel mi
Ne yani merak edemezmiyim ne olurdu azıcık ucundan göstersen
Hayırlı geceler minik ne temizliği buİyi geceler
Günü birlik denizden gelince elini attığın her yerden kum çıkıyor ondanHayırlı geceler minik ne temizliği bu
Ay o çok sinir bozucu sanki hiç bitmiyor gibiGünü birlik denizden gelince elini attığın her yerden kum çıkıyor ondan
İşte denize gidemediğimiz için bilmiyoruzGünü birlik denizden gelince elini attığın her yerden kum çıkıyor ondan
Nerde hani tariffİyi geceler
Biz bu şekilde belki 10-15 kez denize gidiyoruz yaz boyu ama bu sene 5.-6.fakan fazla gidememiş halimizAy o çok sinir bozucu sanki hiç bitmiyor gibi
Ancak geziyorNerde hani tariff
Bebeleri uatirdim makinaua camasir tikiyorim ne tarifiNerde hani tariff
Şu pandemi geçsin inşallah sende gidersinİşte denize gidemediğimiz için bilmiyoruz
İnşaallah:)5 yıldır deniz görmedim:)Şu pandemi geçsin inşallah sende gidersin
Maşallah canım çekti kız hiç gidemedik bu yaz toplasan 2 falanBiz bu şekilde belki 10-15 kez denize gidiyoruz yaz boyu ama bu sene 5.-6.fakan fazla gidememiş halimiz
Tarif marif hak getireNerde hani tariff
Bide hızlıydı bu bugün hava atiyodu havasını yidigimAncak geziyor
Tarifini ben mi yapsamBide hızlıydı bu bugün hava atiyodu havasını yidigim
Bir 7 senede bendenenson Alanya oda mazide kaldiİnşaallah:)5 yıldır deniz görmedim:)
Yap abla bee amaaan o çipura ayiklasin ,cibil cibil gezsin anca kumsaldaTarifini ben mi yapsam