- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
Geçmiyor demiNe ara gelecek bu 7 8 tarif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiyor demiNe ara gelecek bu 7 8 tarif
Bende ama herkes işlerine göre ayarlıyorHemen gelsin istiyorum bende
GeçmiyorGeçmiyor demi
Makarna,çökertme,krep,kanepe ve 2-3 adını yazmayayım farklı tarifler gelecek
Çökertme ezer geçer gerçi esip geccek cok tarif var bu seferMakarna,çökertme,krep,kanepe ve 2-3 adını yazmayayım farklı tarifler gelecek
Burada var mıBen bile bakıp görmedim nereden bilecekProfili kapat dışarıdan görülmesin.Onada göstermeOrda +18 de yorumlarım yok ama dogumumun en detayı yok
İlla ki biri beğeni atıyor ya da soru soruyor ben bile unutuyorum ne yazdığımı 3 sene olmuşBurada var mıBen bile bakıp görmedim nereden bilecekProfili kapat dışarıdan görülmesin.Onada gösterme
Çökertmemi yapıcan yoğsa çakallÇökertme ezer geçer gerçi esip geccek cok tarif var bu sefer
Senin tarifte farklı ben yaptım çok güzel oluyor sunumu halledersen oda efsane olurÇökertme ezer geçer gerçi esip geccek cok tarif var bu sefer
Oda doğruİlla ki biri beğeni atıyor ya da soru soruyor ben bile unutuyorum ne yazdığımı 3 sene olmuş
Sen öyle san da korkÇökertmemi yapıcan yoğsa çakall
Güzel fikirNevreste kuzenim yazmış derim
Bence o kadar iddialıSen öyle san da kork
Benim yeni katıldığımda sadece beğen tuşu vardı şimdi eski yorumlara beğenmedim bile atan oluyorOda doğru
Heyecanlandırma beniBence o kadar iddialı
Çok korktumSen öyle san da kork
Kaç değişti bilsenÖnceki formattaki beğeniler silindiBir süre yoktu sonra yine geldi,yenilendiBenim yeni katıldığımda sadece beğen tuşu vardı şimdi eski yorumlara beğenmedim bile atan oluyor
Üstten yakın çekimde yapHeyecanlandırma beni