Canım en az 20 tarif verdim
Sağol ablacım
Sağol canımÇok şükür nevoş
Canım ablamRahatladım bende inan akşamdan beri merakla bekliyrdum sonucu
Akşama doğru geliyor bebekimHadi yap gelsin merak ediyorum
Cansın sen cannn
Şekli ne kadar gğzel
Kuzum ya cansın sendeCansın sen cannn
Kuzum ya cansın sendeay lavvv yuuuu
Oyy masallahCanım en az 20 tarif verdim
AA çok güzelmiş hemde kolay sekli
İşte ondan dolayı cok daha sevdim seni be bacı az daha yine seytana uyuyordum ama kesin yine gidiciyim biran önce konu açayım daSağol canım benim,hepiniz öylesiniz benim içinyanlız dğer topiktede ekşın çıkmış uslu durun biraz orada sopamla geldim oraya ..
Ekşını okuyorum sadece ne kadanda uslu bir kızım benSağol canım benim,hepiniz öylesiniz benim içinyanlız dğer topiktede ekşın çıkmış uslu durun biraz orada sopamla geldim oraya ..
Gizo kesin gidicen kuzum okudumİşte ondan dolayı cok daha sevdim seni be bacı az daha yine seytana uyuyordum ama kesin yine gidiciyim biran önce konu açayım da ☹☹☹
Kesinlikle cnm maalesef o Ayşe normal değil ben konu sahibine yorum yapmıştım kendi dalga gecşyor gelde konuşma neyse sağlık olsun ben konu mu açayım da dönerim nasılsaGizo kesin gidicen kuzum okudumbazı insanları görmezden duymazdan gelmek lazım daha yeni geldin
Çok ilginç yeminle kaçtır yorumlarına denk geldimKesinlikle cnm maalesef o Ayşe normal değil ben konu sahibine yorum yapmıştım kendi dalga gecşyor gelde konuşma neyse sağlık olsun ben konu mu açayım da dönerim nasılsa
Oyy masallah
AA çok güzelmiş hemde kolay sekliama olsun ablam seninki de harikaydı bence
İşte ondan dolayı cok daha sevdim seni be bacı az daha yine seytana uyuyordum ama kesin yine gidiciyim biran önce konu açayım da ☹☹☹
Ekşını okuyorum sadece ne kadanda uslu bir kızım ben
İşte cnm neyse boşver onu kuzum proluk almış kendince herkese saldırıyorÇok ilginç yeminle kaçtır yorumlarına denk geldimyani böyle