• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 2.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    347
  • Anket Kapalı .
Bu çok güzeldi zaten kremayı koyunca bir anda dağıldı gitti,tadı güzeldi beaaa afiyetle mideye indirmiştim :KK200:

Valal dikkat et bir anda güme gidersin gidicdisin bencede durum onu gösteriyor :mad:

Aferin beni kızıma,uslu uslu dur burada
Burdayım inşallah ablacım :KK36:

Bu çok güzeldi zaten kremayı koyunca bir anda dağıldı gitti,tadı güzeldi beaaa afiyetle mideye indirmiştim :KK200:

Valal dikkat et bir anda güme gidersin gidicdisin bencede durum onu gösteriyor :mad:

Ben bir daha bulaşmicam söz ☺️ Gerçekten maalesef kadının yorumlarına sinir oldum

Ohh işte bu en güzel tarafı abla 🥳🥰

Ama bir geldin hemen dağılın dedin ya süperdin 💋

Burdayım inşallah ablacım :KK36:

Tamamdır kuzum :KK200:

Ben bir daha bulaşmicam söz ☺ Gerçekten maalesef kadının yorumlarına sinir oldum

Görmezden geleceksin sadece

Ohh işte bu en güzel tarafı abla 🥳🥰

Kesinlikle midede bayram etti

Ama bir geldin hemen dağılın dedin ya süperdin 💋

Olması gerekeni yaptım sadece kşmse ceza alsın istemem açıkcası.

Hakaret yok ama Gerçekten yorum yaptığıma utandım ya neyse bosverelim ☺☺

sen yaprtın mı yemeğini canım 💋

Aynen sıkıntı olmasın sonra..
Yemek yok daha bilmiyırum ne yapacağım eşimde pek istemedi ama bişiler hazırlarım yine

kuzum izmirdeyim şükür iyi gidiyor hayat sonunda kurtuldum o buz Erzurum’dan 😅
Aşk ola elede demeyeydin :-) ama haklısın sevindim senin adına Erzurum'dan sonra İzmir pek memnun etmiştir seni ins Allah yeni hayatın sana istediğin güzellikleri nasip etsin canım :KK60:

Back