Burdayım inşallah ablacımBu çok güzeldi zaten kremayı koyunca bir anda dağıldı gitti,tadı güzeldi beaaa afiyetle mideye indirmiştim
Valal dikkat et bir anda güme gidersin gidicdisin bencede durum onu gösteriyor
Aferin beni kızıma,uslu uslu dur burada
Ben bir daha bulaşmicam sözBu çok güzeldi zaten kremayı koyunca bir anda dağıldı gitti,tadı güzeldi beaaa afiyetle mideye indirmiştim
Ohh işte bu en güzel tarafı ablaBu çok güzeldi zaten kremayı koyunca bir anda dağıldı gitti,tadı güzeldi beaaa afiyetle mideye indirmiştim
Ama bir geldin hemen dağılın dedin ya süperdinBu çok güzeldi zaten kremayı koyunca bir anda dağıldı gitti,tadı güzeldi beaaa afiyetle mideye indirmiştim
İyi bacı valla şükür mügeyi izliyorum bi yandanİşte cnm neyse boşver onu kuzum proluk almış kendince herkese saldırıyor
Sen napion bacı
Bende bugün açtım Müge yiİyi bacı valla şükür mügeyi izliyorum bi yandanbi yandan da burdayım işte
Ölmüş malesefBende bugün açtım Müge yişimdi nolmus bu kıza
Burdayım inşallah ablacım
Ben bir daha bulaşmicam söz ☺ Gerçekten maalesef kadının yorumlarına sinir oldum
Ohh işte bu en güzel tarafı abla
Ama bir geldin hemen dağılın dedin ya süperdin
Bir iki cevap veren olmuş ama tutuyorum kendimiTamamdır kuzum
Görmezden geleceksin sadece
Kesinlikle midede bayram etti
Olması gerekeni yaptım sadece kşmse ceza alsın istemem açıkcası.
Ay inanamıyorumÖlmüş malesefadam döverek bayıltmış canlı yayında paylaşmış sonrada öldürmüş işte ah be ne işiniz var öyle yerlerde
Bir iki cevap veren olmuş ama tutuyorum kendimi
Hakaret yok ama Gerçekten yorum yaptığıma utandım ya neyse bosverelimTutacan işte hakaret yoksa görmezden gel.
İlk yıllarda bana sen erkeksin diyen bile olmuştu yani.
Günaydın gizem erzurumu terki diyarmi eyledin kız şimdi nerdesin alışa bildinmi gittiğin yere canımGunaydınnn bayanlar
Günaydın gizem erzurumu terki diyarmi eyledin kız şimdi nerdesin alışa bildinmi gittiğin yere canım
Buradayım canım
Hakaret yok ama Gerçekten yorum yaptığıma utandım ya neyse bosverelim ☺☺
sen yaprtın mı yemeğini canım
Aşk ola elede demeyeydinkuzum izmirdeyim şükür iyi gidiyor hayat sonunda kurtuldum o buz Erzurum’dan
Onlar bizim Afif halimiz di canımBugün millet nerde sesleri çıkmıyor dün akşam yoruldular galiba o elbiseleri taşırken kolay değil yarım tonluk elbise taşımak