• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 1.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    566
  • Anket Kapalı .
Sen hiç gözüne gözükme o zaman, hem Malatyalısın hem bütün Malatyalıları savunup, korur kollarsın. Malatya ırkçısı :KK20:
Aşkolsun ben daha yeni Malatyalı oldum neyini savunayım:70:

Bu arada ben profil mesajlarını okuduktan sonra tanıdığım Malatyalıları öpüp başıma koymaya karar verdim, o kadar büyük sorun değilmişsiniz :KK30:
Özellikle benim kıymetimi bilmen lazım:süslü:

Özellikle benim kıymetimi bilmen lazım:süslü:
Aldığım kararı ışık hızıyla düşündürdünüz ha, eşim yanımdan elini uzatıyor öp başına koy diye, sen buradan ayrı bir böbürlenme, işte sizin en büyük probleminiz bu öz güven patlaması yaşıyorsunuz :işsiz:

Aldığım kararı ışık hızıyla düşündürdünüz ha, eşim yanımdan elini uzatıyor öp başına koy diye, sen buradan ayrı bir böbürlenme, işte sizin en büyük probleminiz bu öz güven patlaması yaşıyorsunuz :işsiz:
Esin de mi ikizler :KK58:

Tamam ya :110:Sevme bizi:KK12:

Yok o balık ama bunlarınki burçtan değil memleketten plakası bile 44, 4*4 lük insanlar. Yıllardır neye maruz kaldığımı az bi düşün :KK47:
Ben Manisa liyom ama Malatyalılar coktu mahallede biliyorim :KK47: :KK47:

Yok o balık ama bunlarınki burçtan değil memleketten plakası bile 44, 4*4 lük insanlar. Yıllardır neye maruz kaldığımı az bi düşün :KK47:
Ya sen ne kadar dolmuşsun:70:
Benim öyle bir şeyim hiç olmadı ömrüm dışarıda geçti tam geldim tanıyıp bileceğim eve kapandık:70:

Back