- 8 Nisan 2017
- 56.962
- 299.836
- 698
Sana kiyarmiyim nevo ama burda elime verseler fazlasını bile uapacagim tipler varSenin elinden olmasın lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana kiyarmiyim nevo ama burda elime verseler fazlasını bile uapacagim tipler varSenin elinden olmasın lütfen
Aşkolsun ben daha yeni Malatyalı oldum neyini savunayımSen hiç gözüne gözükme o zaman, hem Malatyalısın hem bütün Malatyalıları savunup, korur kollarsın. Malatya ırkçısı
pinkstrap minik'in suya tükürme durumu var ondan istemedimSana kiyarmiyim nevo ama burda elime verseler fazlasını bile uapacagim tipler var
Ama cahildim o zaman ya gerçektenpinkstrap minik'in suya tükürme durumu var ondan istemedim
O mesajı görmeyeydim iyiydiSeni kızdırdıktan sonra elinden su bile içilmezAma cahildim o zaman ya gerçekten
Bu arada ben profil mesajlarını okuduktan sonra tanıdığım Malatyalıları öpüp başıma koymaya karar verdim, o kadar büyük sorun değilmişsinizpinkstrap minik'in suya tükürme durumu var ondan istemedim
Özellikle benim kıymetimi bilmen lazımBu arada ben profil mesajlarını okuduktan sonra tanıdığım Malatyalıları öpüp başıma koymaya karar verdim, o kadar büyük sorun değilmişsiniz
Hak etmiyor değilsinAdım lama ya çıkacak
Sen bugun hep beni şaşırtıyor senHak etmiyor değilsin
Onun normali böyleSen bugun hep beni şaşırtıyor sen
Aldığım kararı ışık hızıyla düşündürdünüz ha, eşim yanımdan elini uzatıyor öp başına koy diye, sen buradan ayrı bir böbürlenme, işte sizin en büyük probleminiz bu öz güven patlaması yaşıyorsunuzÖzellikle benim kıymetimi bilmen lazım
Esin de mi ikizlerAldığım kararı ışık hızıyla düşündürdünüz ha, eşim yanımdan elini uzatıyor öp başına koy diye, sen buradan ayrı bir böbürlenme, işte sizin en büyük probleminiz bu öz güven patlaması yaşıyorsunuz
Hiçç olayı bana çevirip ört pas etmeye çalışma, bırakta bugün biz sana şaşıralımSen bugun hep beni şaşırtıyor sen
Yok o balık ama bunlarınki burçtan değil memleketten plakası bile 44, 4*4 lük insanlar. Yıllardır neye maruz kaldığımı az bi düşünEsin de mi ikizler
Tamam ya Sevme biziAldığım kararı ışık hızıyla düşündürdünüz ha, eşim yanımdan elini uzatıyor öp başına koy diye, sen buradan ayrı bir böbürlenme, işte sizin en büyük probleminiz bu öz güven patlaması yaşıyorsunuz
Ne alaka yaEsin de mi ikizler
Ben Manisa liyom ama Malatyalılar coktu mahallede biliyorimYok o balık ama bunlarınki burçtan değil memleketten plakası bile 44, 4*4 lük insanlar. Yıllardır neye maruz kaldığımı az bi düşün
Oğlum da çok fena artık ben burca bağlıyorumNe alaka ya
Ya sen ne kadar dolmuşsunYok o balık ama bunlarınki burçtan değil memleketten plakası bile 44, 4*4 lük insanlar. Yıllardır neye maruz kaldığımı az bi düşün