Sen gelinsin ondanZaten hep o haklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen gelinsin ondanZaten hep o haklı
Hiç gorumceye eş cekistirilir mi birde bana cekistir bak neler oluyor aradaki farkı goreceksinZaten hep o haklı
Aynen öyle gelmiş burada kardeşime laf ediyorHiç gorumceye eş cekistirilir mi birde bana cekistir bak neler oluyor aradaki farkı goreceksin
Master Şef bitti mi yoksa:)Dahli gelmiş:)Dahliadivin nasilsn
Ben bakmiyorum hiç aslında ilk elemleri bayagi izlemistim 16 kişi öncesini ama akşamları olmiyor güzel aslindaMaster Şef bitti mi yoksa:)Dahli gelmiş:)
Çok ihtiyacım var, bir gün geleyim de şu Malatyalılar konusunda içimi dökeyimHiç gorumceye eş cekistirilir mi birde bana cekistir bak neler oluyor aradaki farkı goreceksin
Güzel ama bende çok denk gelmiyorum bugün biraz baktım:)Ben bakmiyorum hiç aslında ilk elemleri bayagi izlemistim 16 kişi öncesini ama akşamları olmiyor güzel aslinda
Bir arkadaş şimdi profilinde tam bu konuya değiniyor sende gitÇok ihtiyacım var, bir gün geleyim de şu Malatyalılar konusunda içimi dökeyim
Tabi Malatyalılara anlatma senÇok ihtiyacım var, bir gün geleyim de şu Malatyalılar konusunda içimi dökeyim
Bende çok güzel yönlendiriyorum onuBir arkadaş şimdi profilinde tam bu konuya değiniyor sende git
Bizim gelin gelse görümcesini anlatsaBende çok güzel yönlendiriyorum onu
Açık adres vermen lazım, yeni profil mesajları bdvye dönmüşBir arkadaş şimdi profilinde tam bu konuya değiniyor sende git
Sen içeceksin o suyuBizim gelin gelse görümcesini anlatsa
Şimdi arkadaş sinirli kızar falanAçık adres vermen lazım, yeni profil mesajları bdvye dönmüş
Senin elinden olmasın lütfenSen içeceksin o suyu
Yok yok kizmz gerçektenŞimdi arkadaş sinirli kızar falan
İkiside dertlilerYok yok kizmz gerçekten
Sen hiç gözüne gözükme o zaman, hem Malatyalısın hem bütün Malatyalıları savunup, korur kollarsın. Malatya ırkçısıŞimdi arkadaş sinirli kızar falan