• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 1.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    566
  • Anket Kapalı .
Hep beraber yaparsanız daha kolay olur, onlara pişir kendin yeme olmuyor. Herkese aynı yemeği yaparsın işte.
Tek zayıf oğlum ona yaparız:)Arada anneme yollarım:)Kız kardeşim kek,börek,poğaça yapsın:)
Eşim izine ayrılacak o zaman evde olur oğlumu bırakırım:)

Yok ya sen öyle hissediyorsundur benden kısa olamazsın heralde 🙄
1.62 boyum ya işte sayı çok önemli değil, insan güvenli kilosunda kalmak istiyor bir de daha az kilo da kusur daha belirgin oluyor, atıyorum 100 kg da zaten göbek beklenen bir şey çok göze batmaz ama 53te göbek olunca hamile misin diye sorarlar :KK45:

1.62 boyum ya işte sayı çok önemli değil, insan güvenli kilosunda kalmak istiyor bir de daha az kilo da kusur daha belirgin oluyor, atıyorum 100 kg da zaten göbek beklenen bir şey çok göze batmaz ama 53te göbek olunca hamile misin diye sorarlar :KK45:
Herkesin vücut yapısıda farklı:)Benim 65 kilo iken giyidiğim pantolonları kızlar 53 kilo iken giymeye başladılar:)Bana gelmeyince onlara verdim:70:

Boyun da iyi kizammm göbek çalış o zaman boşver diyeti

Boyun da iyi kizammm göbek çalış o zaman boşver diyeti
Bende zaten öyle ağır diyet yapacak irade yok, suyu bol içiyorum sadece, akşam oğlumu parka götürdük nem çok yüksek şu an, biraz aletlere bindim başım döndü, adım atamadım bir süre kaldım öyle. Kış gelince spor yaparım artık :ıslık:

Back