Benimde Manisalı tanıdıklarım var hatta akrabalarım varBen Manisa liyom ama Malatyalılar coktu mahallede biliyorim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde Manisalı tanıdıklarım var hatta akrabalarım varBen Manisa liyom ama Malatyalılar coktu mahallede biliyorim
Sevdiğim halinizle böylesiniz sevmesem bana neler edersinizTamam ya Sevme bizi
Ciddi mi bizim mahallesi idi sizin dernek ciddi diyorum :))Benimde Manisalı tanıdıklarım var hatta akrabalarım var
Nasılsın canım :)) ben pek bakmıyorum ya efendi bir çocuk da kardeşime benzettigim onu tutuyorim sadece
Evet canım halam evlenip İzmir'e gitmiş.Kızları oradalar ve eniştelerden biri Manisalı biri Denizlili:)Ciddi mi bizim mahallesi idi sizin dernek ciddi diyorum :))
Merhaba canım:)
Nevoş elinizde kaldım Sen, enharbikiz, Eşim şimdi de oğlum örümcek gibi sarmışsınız başka memleketli yok yakın çevremde, nasıl bir teşkilatlanma bu Taşınacağımız zaman binada Malatyalı bile olmasın diye söyleniyordum, bize evi göstermeye götüren emlakçı bile Malatyalı çıktıYa sen ne kadar dolmuşsun
Benim öyle bir şeyim hiç olmadı ömrüm dışarıda geçti tam geldim tanıyıp bileceğim eve kapandık
Ördü kader aglariniNevoş elinizde kaldım Sen, enharbikiz, Eşim şimdi de oğlum örümcek gibi sarmışsınız başka memleketli yok yakın çevremde, nasıl bir teşkilatlanma bu Taşınacağımız zaman binada Malatyalı bile olmasın diye söyleniyordum, bize evi göstermeye götüren emlakçı bile Malatyalı çıktı
Ne yapalım kaderin böyleymişNevoş elinizde kaldım Sen, enharbikiz, Eşim şimdi de oğlum örümcek gibi sarmışsınız başka memleketli yok yakın çevremde, nasıl bir teşkilatlanma bu Taşınacağımız zaman binada Malatyalı bile olmasın diye söyleniyordum, bize evi göstermeye götüren emlakçı bile Malatyalı çıktı
Öyledir abla bizim muhtar bile hep Malatya li cikardi da mahalleli söylenir diEvet canım halam evlenip İzmir'e gitmiş.Kızları oradalar ve eniştelerden biri Manisalı biri Denizlili:)
Ben şehirlerin kötülenmesine karşıyım neresi olursa olsun:)Öyledir abla bizim muhtar bile hep Malatya li cikardi da mahalleli söylenir di
Yok abla o açıdan değil hani sonucta Manisa nin mahallesi ya o anlamda neden bir manisali çıkmıyor diyorlardıBen şehirlerin kötülenmesine karşıyım neresi olursa olsun:)
Yani her yerin iyiside vardır kötüsüde:)
Biraz doğu diye eleştiriyor bazıları ama görmeden veya az kişilerle yakın olup genelleme yapıyor ben bunu doğru bulmuyorum:)
Bizimkiler orada doğmuş büyümüşler torunlarıkocaman :)
E zaten sizin için Malatya’da doğmuş olmakta başlı başına bir gurur sebebiNe yapalım kaderin böyleymiş
Oysa ben gittiğim yerde memleketimi gururla temsil etmişimdir:)
Eminim güzel olurSıcaklarla boğuşma halindeyim ne olsun sen nasılsın Minik Duduklu Tencere
Ayy tatlıyı nasıl süslesem diye düşünüp duruyorum inşallah ortaya güzel bi şey çıkar Nevreste
Katılıyorum şehirlere oluşturulan önyargı yanlış ve şehirdeki birçok insani da zan altında bırakıyor aslında ve her şehrin var iyisi kötüsü kesinlikleBen şehirlerin kötülenmesine karşıyım neresi olursa olsun:)
Yani her yerin iyiside vardır kötüsüde:)
Biraz doğu diye eleştiriyor bazıları ama görmeden veya az kişilerle yakın olup genelleme yapıyor ben bunu doğru bulmuyorum:)
Bizimkiler orada doğmuş büyümüşler torunlarıkocaman :)
Orası öyle her yere dağılmışız:)Yok abla o açıdan değil hani sonucta Manisa nin mahallesi ya o anlamda neden bir manisali çıkmıyor diyorlardı
Bahsettiğim zamanlar benim oy kullanamadigim zamanlar
Valla öyle harika sunumlar çıkıyor ki bu kk dan korkuyorum bir miktarEminim güzel olur
Acele etme araştırmalara devam:)Sıcaklarla boğuşma halindeyim ne olsun sen nasılsın Minik Duduklu Tencere
Ayy tatlıyı nasıl süslesem diye düşünüp duruyorum inşallah ortaya güzel bi şey çıkar Nevreste