• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 1.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    566
  • Anket Kapalı .
Ya sen ne kadar dolmuşsun:KK70:
Benim öyle bir şeyim hiç olmadı ömrüm dışarıda geçti tam geldim tanıyıp bileceğim eve kapandık:KK70:
Nevoş elinizde kaldım Sen, enharbikiz, Eşim şimdi de oğlum örümcek gibi sarmışsınız başka memleketli yok yakın çevremde, nasıl bir teşkilatlanma bu :eek:Taşınacağımız zaman binada Malatyalı bile olmasın diye söyleniyordum, bize evi göstermeye götüren emlakçı bile Malatyalı çıktı:deli:

Nevoş elinizde kaldım Sen, enharbikiz, Eşim şimdi de oğlum örümcek gibi sarmışsınız başka memleketli yok yakın çevremde, nasıl bir teşkilatlanma bu :eek:Taşınacağımız zaman binada Malatyalı bile olmasın diye söyleniyordum, bize evi göstermeye götüren emlakçı bile Malatyalı çıktı:deli:
Ördü kader aglarini :KK75::KK75::KK75:

Ne yapalım kaderin böyleymiş:70:
Oysa ben gittiğim yerde memleketimi gururla temsil etmişimdir:)

Evet canım halam evlenip İzmir'e gitmiş.Kızları oradalar ve eniştelerden biri Manisalı biri Denizlili:)
Öyledir abla bizim muhtar bile hep Malatya li cikardi da mahalleli söylenir di :olamaz:

Öyledir abla bizim muhtar bile hep Malatya li cikardi da mahalleli söylenir di :olamaz:
Ben şehirlerin kötülenmesine karşıyım neresi olursa olsun:)
Yani her yerin iyiside vardır kötüsüde:)
Biraz doğu diye eleştiriyor bazıları ama görmeden veya az kişilerle yakın olup genelleme yapıyor ben bunu doğru bulmuyorum:)
Bizimkiler orada doğmuş büyümüşler torunlarıkocaman :)

Biraz doğu diye eleştiriyor bazıları ama görmeden veya az kişilerle yakın olup genelleme yapıyor ben bunu doğru bulmuyorum:)
Yok abla o açıdan değil hani sonucta Manisa nin mahallesi ya o anlamda neden bir manisali çıkmıyor diyorlardı :D
Bahsettiğim zamanlar benim oy kullanamadigim zamanlar :D

Katılıyorum şehirlere oluşturulan önyargı yanlış ve şehirdeki birçok insani da zan altında bırakıyor aslında ve her şehrin var iyisi kötüsü kesinlikle :21:

Yok abla o açıdan değil hani sonucta Manisa nin mahallesi ya o anlamda neden bir manisali çıkmıyor diyorlardı :KK70:
Bahsettiğim zamanlar benim oy kullanamadigim zamanlar :KK70:
Orası öyle her yere dağılmışız:)

Back