5 parmağın 5 bile bir değil canım:)Katılıyorum şehirlere oluşturulan önyargı yanlış ve şehirdeki birçok insani da zan altında bırakıyor aslında ve her şehrin var iyisi kötüsü kesinlikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 parmağın 5 bile bir değil canım:)Katılıyorum şehirlere oluşturulan önyargı yanlış ve şehirdeki birçok insani da zan altında bırakıyor aslında ve her şehrin var iyisi kötüsü kesinlikle
Manisa zaten çok karışık bir şehir oldu benim şuan yaşadığım yer de öyle şehrin özü kalmamışOrası öyle her yere dağılmışız:)
Aynen öyleValla öyle harika sunumlar çıkıyor ki bu kk dan korkuyorum bir miktar
Her yer öyle canım:)Manisa zaten çok karışık bir şehir oldu benim şuan yaşadığım yer de öyle şehrin özü kalmamış
İnsan oğlu artık her yere ulaşıyor nede olsa bak bende özüm de değilim
Tabi ki neden olmasınÇizeyim bari Elalis gibi öyle icraat e geceyim
Alevler falanTabi ki neden olmasın
Pasta yanmasınAlevler falan
Çakmak cak arkasındanAlevler falan
Çıta yüksek yapacağız artık bi şeylerÇakmak cak arkasından
Yanık pasta ile katılırım değişiklik olurPasta yanmasın
Ucunu yak bari romantik olsunYanık pasta ile katılırım değişiklik olur
Ben de yarın inşallahGittim tarifim için alış veriş yaptım bugün
Hayırlı geceler ben anca düştüm buraya
Hayırlı gecelerGittim tarifim için alış veriş yaptım bugün
Ne yapacaksın kiGittim tarifim için alış veriş yaptım bugün
Ne çıtası ne yükseği ben göremiyorum artıkÇıta yüksek yapacağız artık bi şeyler
Ama birşeyi bulamadım labne peynirini iki üç yere baktık kalmamıştı eşim de dedi ben yarın alırım yiter labne beğenmiyorsun diyor yeşil olacak diyorum yeşil gülüyorBen de yarın inşallah
Yeşil olacak deme pınar olmayan yeşil bulur birdeAma birşeyi bulamadım labne peynirini iki üç yere baktık kalmamıştı eşim de dedi ben yarın alırım yiter labne beğenmiyorsun diyor yeşil olacak diyorum yeşil gülüyor