• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 1.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    566
  • Anket Kapalı .
Uyumadan önce bi uğrayayım dedim, niye pasta arıyorsunuz? Diyetteyim yoldan çıkarmayın :bicak:
Bunları gurtmingotam gurtmingotam yaptı:)Yarışma içinde yapsın mı diyorum:70:
Bende başlayacağım en azından yine deneyeceğim.Önce denemiştik seninle olmamıştı:)Ama bu sefer olmalı:)

Bunları gurtmingotam gurtmingotam yaptı:)Yarışma içinde yapsın mı diyorum:KK70:
Bende başlayacağım en azından yine deneyeceğim.Önce denemiştik seninle olmamıştı:)Ama bu sefer olmalı:)
Benim misafirim vardı 10 gündür her kahvaltıya börekler, poğaçalar, yumurtalı ekmekler Akşam menüyü de tahmin edersiniz, bi tartıldım 53 kg ben şok.. Aslında demek ki Zayıflamam için diyet yapmamam lazım :ıslık:
Zaten ben hiç disiplinli yapamıyorum ki, tatlı görünce dayanamıyorum. Kendi kendimi yemek için ikna ediyorum

Benim misafirim vardı 10 gündür her kahvaltıya börekler, poğaçalar, yumurtalı ekmekler Akşam menüyü de tahmin edersiniz, bi tartıldım 53 kg ben şok.. Aslında demek ki Zayıflamam için diyet yapmamam lazım :ıslık:
Zaten ben hiç disiplinli yapamıyorum ki, tatlı görünce dayanamıyorum. Kendi kendimi yemek için ikna ediyorum
53 kiloya mi diyet yapacaksın 😌

Sen yine iyisin ya ben bu sıra aldım ve sadece yemek değil korona arttı ve pek dışarı çıkmıyorum hep evdeyim.Haftada 1-2 yürüyüş yetmiyor:(
Hem yürüyüşe hem diyete başlamam lazım:)
Kızlarda kilo aldılar 55 olmuşlar:)Beraber başlayacağız:)

53 kiloya mi diyet yapacaksın 😌
Bende simit dediğimiz bölge var, bir de gıdım sarkmış (muhtemelen yaşlılıktan) kendimi kilolu hissediyorum, şu hastalık var ya 40 kg da olsa kendisini kilolu hisseden ona mi yakalandım acaba diyorum eşimle falan konuşurken :) Ama tabi hastalığa yakalansam aç gezerdim, öyle yapmıyorum.

Bende simit dediğimiz bölge var, bir de gıdım sarkmış (muhtemelen yaşlılıktan) kendimi kilolu hissediyorum, şu hastalık var ya 40 kg da olsa kendisini kilolu hisseden ona mi yakalandım acaba diyorum eşimle falan konuşurken :) Ama tabi hastalığa yakalansam aç gezerdim, öyle yapmıyorum.
Yaşlandın mı:110:

Sen yine iyisin ya ben bu sıra aldım ve sadece yemek değil korona arttı ve pek dışarı çıkmıyorum hep evdeyim.Haftada 1-2 yürüyüş yetmiyor:KK43:
Hem yürüyüşe hem diyete başlamam lazım:)
Kızlarda kilo aldılar 55 olmuşlar:)Beraber başlayacağız:)
Hep beraber yaparsanız daha kolay olur, onlara pişir kendin yeme olmuyor. Herkese aynı yemeği yaparsın işte.

Yok ya sen öyle hissediyorsundur benden kısa olamazsın heralde 🙄

Back