Tek zayıf oğlum ona yaparız:)Arada anneme yollarım:)Kız kardeşim kek,börek,poğaça yapsın:)Hep beraber yaparsanız daha kolay olur, onlara pişir kendin yeme olmuyor. Herkese aynı yemeği yaparsın işte.
Gayet zayıf canım:)Yok ya sen öyle hissediyorsundur benden kısa olamazsın heralde
Ben yaşlandım Nevoş, baksana sarkan gıdılar falan, kusura bakma da sen de yaşlandın yaniYaşlandın mı
Sabah kalkinca a o x deBen yaşlandım Nevoş, baksana sarkan gıdılar falan, kusura bakma da sen de yaşlandın yani
Ben yaşlandım Nevoş, baksana sarkan gıdılar falan, kusura bakma da sen de yaşlandın yani
Tarif arıyor
Fellik fellik sunum bakıyordur o şimdiTarif arıyor
Tarifi yok kiFellik fellik sunum bakıyordur o şimdi
1.62 boyum ya işte sayı çok önemli değil, insan güvenli kilosunda kalmak istiyor bir de daha az kilo da kusur daha belirgin oluyor, atıyorum 100 kg da zaten göbek beklenen bir şey çok göze batmaz ama 53te göbek olunca hamile misin diye sorarlarYok ya sen öyle hissediyorsundur benden kısa olamazsın heralde
Herkesin vücut yapısıda farklı:)Benim 65 kilo iken giyidiğim pantolonları kızlar 53 kilo iken giymeye başladılar:)Bana gelmeyince onlara verdim1.62 boyum ya işte sayı çok önemli değil, insan güvenli kilosunda kalmak istiyor bir de daha az kilo da kusur daha belirgin oluyor, atıyorum 100 kg da zaten göbek beklenen bir şey çok göze batmaz ama 53te göbek olunca hamile misin diye sorarlar
Boyun da iyi kizammm göbek çalış o zaman boşver diyeti1.62 boyum ya işte sayı çok önemli değil, insan güvenli kilosunda kalmak istiyor bir de daha az kilo da kusur daha belirgin oluyor, atıyorum 100 kg da zaten göbek beklenen bir şey çok göze batmaz ama 53te göbek olunca hamile misin diye sorarlar
Şimdiden başladımSabah kalkinca a o x de
Bu gidi daki kaslari calistiriyormus derya Baykal dan öğrenmiştim zor da değilŞimdiden başladım
Yaaa senin gıdı sağlam o zaman, arada eşime gıdımı aldırayım diyorum değişik değişik bakıyor öyle
Kendi adına konuş benim sarkan bir yerim yok
Kardeşim haklı iş çıkarıyorsunYaaa senin gıdı sağlam o zaman, arada eşime gıdımı aldırayım diyorum değişik değişik bakıyor öyle
Bende zaten öyle ağır diyet yapacak irade yok, suyu bol içiyorum sadece, akşam oğlumu parka götürdük nem çok yüksek şu an, biraz aletlere bindim başım döndü, adım atamadım bir süre kaldım öyle. Kış gelince spor yaparım artıkBoyun da iyi kizammm göbek çalış o zaman boşver diyeti
Zaten hep o haklıKardeşim haklı iş çıkarıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?