Uyumadan önce bi uğrayayım dedim, niye pasta arıyorsunuz? Diyetteyim yoldan çıkarmayınHoşgeldin
He iyi o zaman, gece gece beni gördüğüne pişman etmeyeyim deŞaka yaptim canım sen daldin bende daliyormus gibi yapayım dedim
BunlarıUyumadan önce bi uğrayayım dedim, niye pasta arıyorsunuz? Diyetteyim yoldan çıkarmayın
Ben de seni çok özledim canım yaÇok özledim misafirin var diye ses çıkarmıyorum
İyi misinBen de seni çok özledim canım ya
İyiyim şükür,sen nasılsın?İyi misin
Yok canım estağfurullah :))He iyi o zaman, gece gece beni gördüğüne pişman etmeyeyim de
Benim misafirim vardı 10 gündür her kahvaltıya börekler, poğaçalar, yumurtalı ekmekler Akşam menüyü de tahmin edersiniz, bi tartıldım 53 kg ben şok.. Aslında demek ki Zayıflamam için diyet yapmamam lazımBunlarıgurtmingotam yaptı:)Yarışma içinde yapsın mı diyorum
Bende başlayacağım en azından yine deneyeceğim.Önce denemiştik seninle olmamıştı:)Ama bu sefer olmalı:)
53 kiloya mi diyet yapacaksınBenim misafirim vardı 10 gündür her kahvaltıya börekler, poğaçalar, yumurtalı ekmekler Akşam menüyü de tahmin edersiniz, bi tartıldım 53 kg ben şok.. Aslında demek ki Zayıflamam için diyet yapmamam lazım
Zaten ben hiç disiplinli yapamıyorum ki, tatlı görünce dayanamıyorum. Kendi kendimi yemek için ikna ediyorum
Allah daha da iyi etsin güzelciğim ❤İyiyim canım çok şükür
Sen yine iyisin ya ben bu sıra aldım ve sadece yemek değil korona arttı ve pek dışarı çıkmıyorum hep evdeyim.Haftada 1-2 yürüyüş yetmiyorBenim misafirim vardı 10 gündür her kahvaltıya börekler, poğaçalar, yumurtalı ekmekler Akşam menüyü de tahmin edersiniz, bi tartıldım 53 kg ben şok.. Aslında demek ki Zayıflamam için diyet yapmamam lazım
Zaten ben hiç disiplinli yapamıyorum ki, tatlı görünce dayanamıyorum. Kendi kendimi yemek için ikna ediyorum
Sağol canımAllah daha da iyi etsin güzelciğim ❤♥❤
Bende simit dediğimiz bölge var, bir de gıdım sarkmış (muhtemelen yaşlılıktan) kendimi kilolu hissediyorum, şu hastalık var ya 40 kg da olsa kendisini kilolu hisseden ona mi yakalandım acaba diyorum eşimle falan konuşurken :) Ama tabi hastalığa yakalansam aç gezerdim, öyle yapmıyorum.53 kiloya mi diyet yapacaksın
Yaşlandın mıBende simit dediğimiz bölge var, bir de gıdım sarkmış (muhtemelen yaşlılıktan) kendimi kilolu hissediyorum, şu hastalık var ya 40 kg da olsa kendisini kilolu hisseden ona mi yakalandım acaba diyorum eşimle falan konuşurken :) Ama tabi hastalığa yakalansam aç gezerdim, öyle yapmıyorum.
Hep beraber yaparsanız daha kolay olur, onlara pişir kendin yeme olmuyor. Herkese aynı yemeği yaparsın işte.Sen yine iyisin ya ben bu sıra aldım ve sadece yemek değil korona arttı ve pek dışarı çıkmıyorum hep evdeyim.Haftada 1-2 yürüyüş yetmiyor
Hem yürüyüşe hem diyete başlamam lazım:)
Kızlarda kilo aldılar 55 olmuşlar:)Beraber başlayacağız:)
Yok ya sen öyle hissediyorsundur benden kısa olamazsın heraldeBende simit dediğimiz bölge var, bir de gıdım sarkmış (muhtemelen yaşlılıktan) kendimi kilolu hissediyorum, şu hastalık var ya 40 kg da olsa kendisini kilolu hisseden ona mi yakalandım acaba diyorum eşimle falan konuşurken :) Ama tabi hastalığa yakalansam aç gezerdim, öyle yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?