- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Öyle görünüyor sonuYere örtü ser:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle görünüyor sonuYere örtü ser:)
Balkon varsa balkonda yere örtü ser hatta arka fondada örtü olsun hiç anlamayız yerde çektiğini:)Öyle görünüyor sonu
Aha haa çaktırma bari Komşunun masasına giderim enfazlaBalkon varsa balkonda yere örtü ser hatta arka fondada örtü olsun hiç anlamayız yerde çektiğini:)
Masayı çekme bari yakın çekim yap,üstten çekip yap :)Masa görünmesin:)Aha haa çaktırma bari Komşunun masasına giderim enfazla
Evet bi de okulda Suriyeli öğrenci sayısı da oldukça yüksek dil problemi çok yaşayacağım uzaktan nasıl çözülürse artık elimden geleni yaparımAllah kolaylık versin bu yıl sizin için zor olacak:)
Fakir olmak cok zorMasayı çekme bari yakın çekim yap,üstten çekip yap :)Masa görünmesin:)
Allah kolaylık versin.Umarım Türkçe biliyorlardı yoksa işin zor.Oğlumun Antep'teki sınıfında 5 tane vardı.2 si Türkçe bilmiyordu,ailesi yine öyle çok sıkıntı oluyordu.Evet bi de okulda Suriyeli öğrenci sayısı da oldukça yüksek dil problemi çok yaşayacağım uzaktan nasıl çözülürse artık elimden geleni yaparım
Yok ya aksine masayı çekince oy gelmezFakir olmak cok zor
Hoş geldin
Aldım tüyoyu o iş bendeYok ya aksine masayı çekince oy gelmez
Süsler pusler .Aynen giymiş güzel elbisesini
Canlı dersler mi tv mi canımSüsler pusler .
Dersler sabahın 9 da imiş ne yapcaz
Tanışmaya gerek mi var kalkan köfteyi görünce Burda sanki ben diyordum tanışalım mı diyetanışalım
Eba dakiler canımCanlı dersler mi tv mi canım
Bizim öğretmen yapmıyor.Eba dakiler canım
Banane banane bende yaocam