- 16 Ağustos 2010
- 293.026
- 602.889
- 43
Sonu hayır olsun üzülmeÇok üzgünüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonu hayır olsun üzülmeÇok üzgünüm
Napayım ki şimdi bilemedim perişimİnst yokya merak etmedim hiç hih
Sagol canimyaSonu hayır olsun üzülme
Margerate yapmak lazımdı dimi bu tavrı sen ne yapabilirsinkiNapayım ki şimdi bilemedim perişim
Şu kafayı oraya buraya oynatan uygulama mı?Bencedeee arama
Öyle valla kuzum benim benim babannemde rahmetli oldu ,gecengun burda bı arkadaş fotoyu canlandıran uygulamadan bahsediyordu sağolsun özelden ismini attı ay fotosuna uyguladım bir kötü oldum nasıl ozlemisim
Efso diyorumMargerate yapmak lazımdı dimi bu tavrı sen ne yapabilirsinki
Geçmişler olsun FilizCanBaşıma gelemeyen kalmadi tarifimde
Borcamim kırıldı,istedigim gibi olmadi,hamurum un yüzunden açılmadi,daha ne sayayım konu açılmadı silindi komple telefondan girdik zor actik ben bittim
Yasoyu biliyordum daha öncede konuç muştuk hatta.Heryerden hemso çoğaldı abla
Fülüzüm üzülme sakın bazen oluyor böyle kazalar işte.Başıma gelemeyen kalmadi tarifimde
Borcamim kırıldı,istedigim gibi olmadi,hamurum un yüzunden açılmadi,daha ne sayayım konu açılmadı silindi komple telefondan girdik zor actik ben bittim
Bendede yok hiççççç merak etmedim yaniiiİnst yokya merak etmedim hiç hih
Kim demiş kaile almadığımıYasmin elticim bende Elazığlı sayılırım ,biz gurbette bile birbirimizi hemşo gibi görürüz.Sen beni niye kaile almıyorsun
Bu bahsi kapatalım ahsjajsja omlet hazırlıklarından bahset bize meselaGördüm Nevoş Margaret Hale vay anasını sayın seyirciler,üff ❤❤❤
Sen bizi buldun mu pekiBu bahsi kapatalım ahsjajsja omlet hazırlıklarından bahset bize mesela
Aynen canım oraya gelin gittim.7 yıl kaldım:)Kim demiş kaile almadığımı
Zaten Elazığ’a da gelin gitmiştin değil mi
Ama ben yaşadığım yerden arıyordum, onu da geçen gün buldum
Bu aralar topik verimli geçiyor
Attılar bizi bir köşeye abla bilmediğimiz dilden konusuyollaaaYasoyu biliyordum daha öncede konuç muştuk hatta.
Fülüzüm üzülme sakın bazen oluyor böyle kazalar işte.
Bendede yok hiççççç merak etmedim yaniii
Ya bir an döndüm baktım hesap açık mı acaba diye. O kadarcık fotoğraftan nasıl gördün onu? Abartıyorlar Blue_Peri ben bu gazla Antep’e kadar giderim.Efso diyorum
Biz anlarızYa bir an döndüm baktım hesap açık mı acaba diye. O kadarcık fotoğraftan nasıl gördün onu? Abartıyorlar Blue_Peri ben bu gazla Antep’e kadar giderim.
Bi ara yapcam şuan diil düşünüyorum bebeğimBu bahsi kapatalım ahsjajsja omlet hazırlıklarından bahset bize mesela
Hala iyi bir çocuk olamadım demek ki, şirinleri göremediğime göre...Sen bizi buldun mu peki
Beni çok rahat bulursun
Mutevazilikten de öl yaniYa bir an döndüm baktım hesap açık mı acaba diye. O kadarcık fotoğraftan nasıl gördün onu? Abartıyorlar Blue_Peri ben bu gazla Antep’e kadar giderim.
Senin Instagram’ın yokGene kim kimi gördü de ben göremedim