- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
hem de kullandığımız bir tabirleyasminsay bak yaso buldun sonunda hemsonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem de kullandığımız bir tabirleyasminsay bak yaso buldun sonunda hemsonu
Kazandibi canım, unuttun muKimin kimin bu mamalar acaba yasi hangisi senin
OlurÜst üste taktım bunları olarmi
Memleketlimben de Elazığ
Evet canım, rahmetli babannemin kullandığı tabirle üstelikyasminsay bak yaso buldun sonunda hemsonu
bekleriz artıkMemleketlim
Ama hiç gitmedim ve bilmiyorum oraları
Gakkoş yasoSakarya
Aslen Elazığ
2 sene önce gittik bizde gelin almayaMemleketlim
Ama hiç gitmedim ve bilmiyorum oraları
O paylaşıma annemi etiketledikten sonra beş kişi bana istek yollamış. Hepsi KK Instagram sayfasından. Takipçi kasmak isteyenlere duyurulur.Evet canım yıllardır yapıyorum her yıl yeni tarifler yığılıyorBu yıl daha rahat olur
Çok niyetliyiz, inşallah geleceğizbekleriz artık
Sen kendini açık etmişsin HaleO paylaşıma annemi etiketledikten sonra beş kişi bana istek yollamış. Hepsi KK Instagram sayfasından. Takipçi kasmak isteyenlere duyurulur.
Ne güzelhem de kullandığımız bir tabirle
Artikin hemso arama birdaha her yeni gelenden bak yıllardır burdaymis aradığın hemsonEvet canım, rahmetli babannemin kullandığı tabirle üstelik
Ayyy, yok aramıyorum artıkNe güzel
Artikin hemso arama birdaha her yeni gelenden bak yıllardır burdaymis aradığın hemson
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bu sayede rahmetlede analım
Boşver, o gereksiz bir detay. Burada mevzu KK’nın gücüSen kendini açık etmişsin Hale
Kocamla aynı memleketli bideNe güzel
Artikin hemso arama birdaha her yeni gelenden bak yıllardır burdaymis aradığın hemson
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bu sayede rahmetlede analım
Gördüm ama seni, maşallahBoşver, o gereksiz bir detay. Burada mevzu KK’nın gücü
Evet, Artur ile de hemşehriyizKocamla aynı memleketli bide
Yaaa.Gördüm ama seni, maşallah
Şuan ben 404 error not foundKazandibi canım, unuttun mu
Dur bakayımO paylaşıma annemi etiketledikten sonra beş kişi bana istek yollamış. Hepsi KK Instagram sayfasından. Takipçi kasmak isteyenlere duyurulur.