- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Efsane olmuş olay olmuş muhteşem olmuşYaaaa çuval unum bitti onla okadar guzel ekmekler yaptimki dedim kocaya git al ala ala piyale almis olcagi buydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efsane olmuş olay olmuş muhteşem olmuşYaaaa çuval unum bitti onla okadar guzel ekmekler yaptimki dedim kocaya git al ala ala piyale almis olcagi buydu
Ben mendil aldım elimeNevoş iftar menüsüne hâlâ girmedin
Sen beni gördün, bulursunŞimdi ben girip bulucam haaaa
Bul da benimle de paylaş. Nevoş sen ver bari ipucu. Profilinde Sakarya mı yazıyor, nasıl bu kadar kolay olabilir ahskajksajŞimdi ben girip bulucam haaaa
NaletYaaaa çuval unum bitti onla okadar guzel ekmekler yaptimki dedim kocaya git al ala ala piyale almis olcagi buydu
Valla buldum çok kolay olduSen beni gördün, bulursun
Görmeden bulmak marifet
Kız çok kolay nasıl bulamadın yaa üyelere bakmaBul da benimle de paylaş. Nevoş sen ver bari ipucu. Profilinde Sakarya mı yazıyor, nasıl bu kadar kolay olabilir ahskajksaj
Haahhaaha yüreğine incek birazdanMargaret Hale numaralarımızı istedi bizde verdik.WP den paylaşıyoruz
Üzülme güzel olmuşCidden çok üzüldüm
Hadi şimdi bana o profili yavaşça Instagram’dan mesaj olarak yolla.Valla buldum çok kolay oldu
Sen aglamaa dayanamamBen mendil aldım elime
Sagol canimÜzülme güzel olmuş
Dedim ya, çok basitValla buldum çok kolay oldu
Nasip canımBen hep çuval ondan hangisi kötü bilmemYaaaa çuval unum bitti onla okadar guzel ekmekler yaptimki dedim kocaya git al ala ala piyale almis olcagi buydu
Beğeni atsınBul da benimle de paylaş. Nevoş sen ver bari ipucu. Profilinde Sakarya mı yazıyor, nasıl bu kadar kolay olabilir ahskajksaj
Hiç deme abla. Bir an önce konu kapansın diyordum ama olmadı. Su soğuk ama girince alışıyorsun.Haahhaaha yüreğine incek birazdan
Beğenilerden bulunurDedim ya, çok basit
Onu kast ediyorum amaBeğenilerden bulunur
Profilini gördüm de iki Yasemin vardı, hangisi bilemedim.Onu kast ediyorum ama
Kal geldi Margaret’e