- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Aaaa, azıcık, minnacık araştırsan bulursunHala iyi bir çocuk olamadım demek ki, şirinleri göremediğime göre...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa, azıcık, minnacık araştırsan bulursunHala iyi bir çocuk olamadım demek ki, şirinleri göremediğime göre...
Margaret Hale numaralarımızı istedi bizde verdik.WP den paylaşıyoruzGene kim kimi gördü de ben göremedim
Gene vurdular beniSenin Instagram’ın yok
Ordan bakınca aptal gibi mi duruyorum yaaaaMargaret Hale numaralarımızı istedi bizde verdik.WP den paylaşıyoruz
Niye veremez miyim bayılıyorum kendisineOrdan bakınca aptal gibi mi duruyorum yaaaa
Evet o kuzu ayy vallahi bende annemede attım kızdı hatta zaten çok kafaya takıyosun yapma böyle şeyler diyeŞu kafayı oraya buraya oynatan uygulama mı?
Hiç girmiyorum o işe, kafayı yerim herhalde. Rüyamda bile görsem büyüklerimi, etkisinden çıkamıyorum
Rüyamda ananeme “bende geleceğim, beni burda bırakma” diye hönküre hönküre ağladığımı ve ağlayarak uyandığımı bilirim
Ben bilmemm okuduğuma inanırımYa bir an döndüm baktım hesap açık mı acaba diye. O kadarcık fotoğraftan nasıl gördün onu? Abartıyorlar Blue_Peri ben bu gazla Antep’e kadar giderim.
Amin kuzu, inşallahEvet o kuzu ayy vallahi bende annemede attım kızdı hatta zaten çok kafaya takıyosun yapma böyle şeyler diye
Ah yasomyaaa valla öyle bir etkisinde kaliyorki insan banada seni çok özledim gel yanıma diyordu ilk gördüğüm zaman,
Sonra tekrar gördüm beraber yatıyoruz sarılıyoruz sonra rüyamda öldüğü geliyo aklıma hem sarılıp hem ama sen öldün diye ağladım aynı senin gibi
Uyanınca kokusu bile burnumdaydi ya sanki eve gelmiş gibi bir garip hissettim
Mekanları cennet olsun inşallah
Duyduk ama göremedik insta olmayınca bizdeBu bahsi kapatalım ahsjajsja omlet hazırlıklarından bahset bize mesela
Heee valla pericim konuşıyorlarişteAttılar bizi bir köşeye abla bilmediğimiz dilden konusuyollaaa
İnstata haleyi görmüşlerdeGene kim kimi gördü de ben göremedim
Vallahi canım çektiE Elif_Eylul börek iyi ki olmamış olsaydı ne olurdu acaba Çıtır çıtır bende yapayım
Bizimle dalga geciyo zaar nevoş o kadar belli ki çıtırtı, düşüp bayilicamE Elif_Eylul börek iyi ki olmamış olsaydı ne olurdu acaba Çıtır çıtır bende yapayım
KK’yı takip eden Yasemin’lere baktım, 800 tane falan vardı. İnceleyemedim. Belki bir ipucu...Aaaa, azıcık, minnacık araştırsan bulursun
Maşaallah:)Ben paket un kullanmayalı yıllar oldu:)Vallahi canım çekti
Ama tek konuda hak verdim. Piyalenin unu ile güzel açılmıyor
Yine de açabilmiş
Aynen ya müthiş duruyor:)Bizimle dalga geciyo zaar nevoş o kadar belli ki çıtırtı, düşüp bayilicam
Cidden çok üzüldümE Elif_Eylul börek iyi ki olmamış olsaydı ne olurdu acaba Çıtır çıtır bende yapayım
Vallahi Nevoş beni instagramdan bulmuştu, ki hiç görmemişti bulduğu zamana kadar. O kadar kolayKK’yı takip eden Yasemin’lere baktım, 800 tane falan vardı. İnceleyemedim. Belki bir ipucu...
Nevoş iftar menüsüne hâlâ girmedinAynen ya müthiş duruyor:)
Yaaaa çuval unum bitti onla okadar guzel ekmekler yaptimki dedim kocaya git al ala ala piyale almis olcagi buyduMaşaallah:)Ben paket un kullanmayalı yıllar oldu:)
Şimdi ben girip bulucam haaaaVallahi Nevoş beni instagramdan bulmuştu, ki hiç görmemişti bulduğu zamana kadar. O kadar kolay