- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.889
- 43
Gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm
Bencedeee aramaAyyy, yok aramıyorum artık
Tevafuk ile bulmak daha hoş oldu
Neyyyin intikamıHemsomun intikamını alacağım E Elif_Eylul yalnız değildir
Heryerden hemso çoğaldı ablaKocamla aynı memleketli bide
Bende görcem ne varGördüm
Şifreyi takip etBende görcem ne var
Yasmin elticim bende Elazığlı sayılırım ,biz gurbette bile birbirimizi hemşo gibi görürüz.Sen beni niye kaile almıyorsunSakarya
Aslen Elazığ
Bazen oluyo filizkom yaa bende kurabiyeye yaşamıştım üst üste geliyo bazenBaşıma gelemeyen kalmadi tarifimde
Borcamim kırıldı,istedigim gibi olmadi,hamurum un yüzunden açılmadi,daha ne sayayım konu açılmadı silindi komple telefondan girdik zor actik ben bittim
İşte çirkin olanı buraya almıyoruzGördüm Nevoş Margaret Hale vay anasını sayın seyirciler,üff ❤❤❤
Hicbirsey içime sinmedi mübarek ramazanda olmuyo böyleBazen oluyo filizkom yaa bende kurabiyeye yaşamıştım üst üste geliyo bazen
Aman allahım diyorumİşte çirkin olanı buraya almıyoruz
Hadibee geldimi üst üste gelir zaten kuzumBaşıma gelemeyen kalmadi tarifimde
Borcamim kırıldı,istedigim gibi olmadi,hamurum un yüzunden açılmadi,daha ne sayayım konu açılmadı silindi komple telefondan girdik zor actik ben bittim
Resim çektin mi şeytanlarda bağlı ama işteHicbirsey içime sinmedi mübarek ramazanda olmuyo böyle
Konu actim canim oldugu kadarResim çektin mi şeytanlarda bağlı ama işte
Hayır olsunBaşıma gelemeyen kalmadi tarifimde
Çok üzgünümHayır olsun
Hayırlısı olsun inşallah filizkom, gözün aydın kurtuldun sıra bizdeKonu actim canim oldugu kadar
İnst yokya merak etmedim hiç hihAman allahım diyorum