- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.759
- 60
Sotrma ya şimdidede resimler gitmiyor sayfaya oldumu peş peşe gelyor hep geçen resşmeklerken ne güzel sorunsuz olmuştu hep.Aksilikler ard arda gelmiş ablam, E Elif_Eylul gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sotrma ya şimdidede resimler gitmiyor sayfaya oldumu peş peşe gelyor hep geçen resşmeklerken ne güzel sorunsuz olmuştu hep.Aksilikler ard arda gelmiş ablam, E Elif_Eylul gibi
Nazar nazar 1.ci olcaktir tarifinleAksilikler ard arda gelmiş ablam, E Elif_Eylul gibi
Biraz kavgalıydı nişanlısıylaNe oldu minnoşa
Sinirden gülüyorum artık varya tezgah yerler battı baştan hazırladım bide markete gttim yine malzeme almayaYaaa deme ablayaa benimde gecen borcam kırilmisti börekte
Nevoşa atsan fotoğrafları, gerçi yazdın. Gelince yazarSotrma ya şimdidede resimler gitmiyor sayfaya oldumu peş peşe gelyor hep geçen resşmeklerken ne güzel sorunsuz olmuştu hep.
Yk bee anacım iddiam yok öyle biliyorsun hak eden kazansın diyorum ya hep.Nazar nazar 1.ci olcaktir tarifinle
Ben olamadim ablam olsun
Biraz ise sıkıntı yok, buraya yazdıysa biraz değildir benceBiraz kavgalıydı nişanlısıyla
Sinirden gülüyorum artık varya tezgah yerler battı baştan hazırladım bide markete gttim yine malzeme almaya
Yaaaa bende hangini anlatayim gül gül abla gerci dün bende aglamistimBiraz kavgalıydı nişanlısıyla
Sinirden gülüyorum artık varya tezgah yerler battı baştan hazırladım bide markete gttim yine malzeme almaya
Sormadan atmam fotolarıda sağolsun hep yardımcı oluyor bu konuda gelince görür zaten.Nevoşa atsan fotoğrafları, gerçi yazdın. Gelince yazar
Abla labneyi koydunmu bari onu soyle tarifte labne kutusunu unutmadaSormadan atmam fotolarıda sağolsun hep yardımcı oluyor bu konuda gelince görür zaten.
Epey bağırmış gerçiBiraz ise sıkıntı yok, buraya yazdıysa biraz değildir bence
Ağlamam ben ya sadece dıdıdıdıddıd dedim kendimeeeYaaaa bende hangini anlatayim gül gül abla gerci dün bende aglamistim
Geçmiş olsun ablam yaAksilikler ard arda gelmiş ablam, E Elif_Eylul gibi
Sen ile ben unutuyoruzAbla labneyi koydunmu bari onu soyle tarifte labne kutusunu unutmada
Neyseki o tamamAbla labneyi koydunmu bari onu soyle tarifte labne kutusunu unutmada
Geçen ben unuttum ya tavuk yemeklerinde nevoş uyardı sonra baştan sunum ve labneSen ile ben unutuyoruz
Ben hepten unutuyorum
Ay yasoya yazmışım çok geçmiş olsun ablamNe şanslıklık varya sorma neler geldi başıma bugün brdaklar kaydı yerlere döküldü baştan hazırladım yine herşeyi.
Sağol canımbenim tezgahtan baacaklarıma akan sütlerAy yasoya yazmışım çok geçmiş olsun ablam
Uykusu yoktur belki zorlama benceYa bu bebe uyumuyor cildireceyimmmmm
Bana yolla ablamNevoşşş burdamısın taif hazırda bir türlü resimlr gitmiyor telefondan yapılış filanda yazdım kaldım böyle ne yapalım şimdi kafayı yedim resmen ..
Eylul benimde kremşantiyi karistirirken laps diye döktü yeniden yaptimSağol canımbenim tezgahtan baacaklarıma akan sütler
Buradayım ama etiket olmayınca kaçıyorNevoşa atsan fotoğrafları, gerçi yazdın. Gelince yazar