- 20 Mart 2008
- 141.574
- 213.085
- 1.423
- 60
Sotrma ya şimdidede resimler gitmiyor sayfaya oldumu peş peşe gelyor hep geçen resşmeklerken ne güzel sorunsuz olmuştu hep.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sotrma ya şimdidede resimler gitmiyor sayfaya oldumu peş peşe gelyor hep geçen resşmeklerken ne güzel sorunsuz olmuştu hep.
Nazar nazar 1.ci olcaktir tarifinle
Biraz kavgalıydı nişanlısıylaNe oldu minnoşa![]()
Sinirden gülüyorum artık varya tezgah yerler battı baştan hazırladım bide markete gttim yine malzeme almayaYaaa deme ablayaa benimde gecen borcam kırilmisti börekte
Nevoşa atsan fotoğrafları, gerçi yazdın. Gelince yazarSotrma ya şimdidede resimler gitmiyor sayfaya oldumu peş peşe gelyor hep geçen resşmeklerken ne güzel sorunsuz olmuştu hep.
Yk bee anacım iddiam yok öyle biliyorsun hak eden kazansın diyorum ya hep.Nazar nazar 1.ci olcaktir tarifinle
Ben olamadim ablam olsun![]()
Biraz ise sıkıntı yok, buraya yazdıysa biraz değildir benceBiraz kavgalıydı nişanlısıyla
Sinirden gülüyorum artık varya tezgah yerler battı baştan hazırladım bide markete gttim yine malzeme almaya![]()
Yaaaa bende hangini anlatayimBiraz kavgalıydı nişanlısıyla
Sinirden gülüyorum artık varya tezgah yerler battı baştan hazırladım bide markete gttim yine malzeme almaya![]()
Sormadan atmam fotolarıda sağolsun hep yardımcı oluyor bu konuda gelince görür zaten.Nevoşa atsan fotoğrafları, gerçi yazdın. Gelince yazar![]()
Abla labneyi koydunmu bari onu soyle tarifte labne kutusunu unutmadaSormadan atmam fotolarıda sağolsun hep yardımcı oluyor bu konuda gelince görür zaten.
Epey bağırmış gerçiBiraz ise sıkıntı yok, buraya yazdıysa biraz değildir bence![]()
Ağlamam ben ya sadece dıdıdıdıddıd dedim kendimeeeYaaaa bende hangini anlatayimgül gül abla gerci dün bende aglamistim
![]()
Geçmiş olsun ablam ya
Sen ile ben unutuyoruzAbla labneyi koydunmu bari onu soyle tarifte labne kutusunu unutmada![]()
Neyseki o tamamAbla labneyi koydunmu bari onu soyle tarifte labne kutusunu unutmada![]()
Geçen ben unuttum ya tavuk yemeklerinde nevoş uyardı sonra baştan sunum ve labneSen ile ben unutuyoruz
Ben hepten unutuyorum![]()
Ay yasoya yazmışımNe şanslıklık varya sorma neler geldi başıma bugün brdaklar kaydı yerlere döküldü baştan hazırladım yine herşeyi.
Sağol canımbenimAy yasoya yazmışımçok geçmiş olsun ablam
![]()
Uykusu yoktur belki zorlama benceYa bu bebe uyumuyor cildireceyimmmmm![]()
Bana yolla ablamNevoşşş burdamısın taif hazırda bir türlü resimlr gitmiyor telefondan yapılış filanda yazdım kaldım böyle ne yapalım şimdi kafayı yedim resmen ..
Eylul benimde kremşantiyi karistirirken laps diye döktü yeniden yaptimSağol canımbenimtezgahtan baacaklarıma akan sütler
![]()
Buradayım ama etiket olmayınca kaçıyorNevoşa atsan fotoğrafları, gerçi yazdın. Gelince yazar![]()