- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
evet dolaba girmesi lazım canımDolaba girecekse cuma yap donsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet dolaba girmesi lazım canımDolaba girecekse cuma yap donsun
Ozaman herseyini cek cuma günü sunevet dolaba girmesi lazım canım
Cuma yap ,yapım aşamaları önemli değil, cumartesi gündüz çek sunumuevet dolaba girmesi lazım canım
Tamam inşaallahHaklısın canım öyle yapayım ben malzememi hazırlıyım cumartesi yaparım
Cuma akşam yap cumartesi sunumu çek:)evet dolaba girmesi lazım canım
bahçeye inerim yeşillikte çekerimCuma yap ,yapım aşamaları önemli değil, cumartesi gündüz çek sunumu
Bravo evet öyle minnosumbahçeye inerim yeşillikte çekerim
tamam canım bu sefer iyi olur inşallahCuma akşam yap cumartesi sunumu çek:)
inşallah olur bu seferBravo evet öyle minnosum
öyle yapım canım cuma yapıp dolaba atayım cumartesi çekeyimOzaman herseyini cek cuma günü sun
İnşaallah canımtamam canım bu sefer iyi olur inşallah
Olur canım merak etme bişey takılırsa aklına sor ama dış çekim daha başka oluyo ışık açisındaninşallah olur bu sefer
Benim kargo gelemedi bir türlü, tarifim yarına kaldıNevoşşş burdamısın taif hazırda bir türlü resimlr gitmiyor telefondan yapılış filanda yazdım kaldım böyle ne yapalım şimdi kafayı yedim resmen ..
Haklısın cumartesi bizim ovaya inerim orada çekerimOlur canım merak etme bişey takılırsa aklına sor ama dış çekim daha başka oluyo ışık açisından
Ne şanslıklık varya sorma neler geldi başıma bugün brdaklar kaydı yerlere döküldü baştan hazırladım yine herşeyi.Benim kargo gelemedi bir türlü, tarifim yarına kaldı
Minnoş ne haber durumlar nasıl .Haklısın cumartesi bizim ovaya inerim orada çekerim
Aksilikler ard arda gelmiş ablam, E Elif_Eylul gibiNe şanslıklık varya sorma neler geldi başıma bugün brdaklar kaydı yerlere döküldü baştan hazırladım yine herşeyi.
Ne oldu minnoşaMinnoş ne haber durumlar nasıl .
Yaaa deme ablayaa benimde gecen borcam kırilmisti börekteNe şanslıklık varya sorma neler geldi başıma bugün brdaklar kaydı yerlere döküldü baştan hazırladım yine herşeyi.