- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.760
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dişleri ile ilgili olduğunu düşünüyorum birde gaz hala devam ediyor damlalar işe yaramıyorBir tarafımı ağrıyor yoksa ,dişle ilgili varmı bir durum öyle.
Hayırlısı artık be minnoşum
BakalımAlsinda çok guzel tarifler var ama tabiki kendi kararin
Hey KleopatraNevreste yolladım fotoları sana canımcım sağol varol
Geçmiş olsun çiçeem, hep problem oluyo tariflerdeNevreste yolladım fotoları sana canımcım sağol varol
HadiyaaaaBildirim geldi
Gazı varsa ondan ağlayıp uyumak istemiyor karnını ov sürekli iyi gelir oda.Dişleri ile ilgili olduğunu düşünüyorum birde gaz hala devam ediyor damlalar işe yaramıyor
Bakalım nolacakHadiyaaaa
İlk defa oldu buda tüm malzemeler yereve tezgaha döküldü markete gittim tekarar aldım malzemeleri.Geçmiş olsun çiçeem, hep problem oluyo tariflerde
Sorma abla ya bu bir hafta çok sıkıntısı varGazı varsa ondan ağlayıp uyumak istemiyor karnını ov sürekli iyi gelir oda.
Dişleri çıkacaksa oda husursuz eder şimdi.
Akşama yerken unutursun ınş çiçemİlk defa oldu buda tüm malzemeler yereve tezgaha döküldü markete gittim tekarar aldım malzemeleri.
Bende daha 4360.oldum ben
Du bakalım perişim geliyolarBende daha 43
Pınar kategorisinde en fazla 700 kişi oy kullanıyordu. Bildirim tekrarlandığı için 800’ü bulurAz oy kullanıldı sanki 1000 oy kullanıldığı olmuştu
Öpte basina koyBende daha 43
Heee bin oy kk nin yarışmasiydı evetPınar kategorisinde en fazla 700 kişi oy kullanıyordu. Bildirim tekrarlandığı için 800’ü bulur